Welkom

Barska.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Barska

  Barska

  € 0,00

  Barska Verrekijkers en Richtkijkers.
  Deze firma maakt kwaliteits Verrekijkers en Richtkijkers. De lenzen zijn zeer helder en kunnen zich meten met grotere merken, het enige voordeel is dat de prijs vele malen goedkoper is dan de dure merken.
  Mensen die verrekijkers willen gebruiken voor de natuur of voor de jacht hebben aan deze kijkers absoluut een goede keus. En het grote voordeel is dat je voor relatief weinig geld precies hetzelfde kunt zien als de dure merken
  Zeker mensen die gelegenheidsgebruikers zijn.. Meer info
 2. Barska 10244 Black Hawk 8x56 groene uitvoering.

  Barska 10244 Black Hawk 8x56 groene uitvoering.

  € 199,00

  Deze kijker is uitermate geschikt voor de natuur of jacht. door zijn 56mm lenzen zeer veel lichtinval.
  Groene FMC lenzen.
  8 maal vergroting.
  lengte 25cm
  1150gr
  incl etui. Meer info
 3. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren