Welkom

Nikko Stirling

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nikko Stirling optics.

  Nikko Stirling optics.

  € 0,00

  Nikko Stirling heeft een zeer uitgebreid sortiment met richtkijkers van betaalbaar tot duurder.
  De Mountmaster serie zijn het goedkoopste, maar zijn ook goed helder van beeld, welke zeer goed op PCP´s te zijn gebruiken. In vergelijking met de grote concurrent Hawke zijn de prijzen veel lager.

  De Diamond serie van Nikko Stirling blinken uit in uitmuntende heldere lenzen vergelijkbaar met dure merken. Veel van deze kijkers kunnen tegen zware omstandigheden bij de jacht, daarnaast zijn de prijzen vaak een kwart van de duurdere merken. Kortom je vraagt je wel eens af hoe ze een dergelijke hoge kwaliteit kunnen leveren voor zo'n lage prijs. Dat het kan blijkt wel, misschien zijn de prijzen van andere merken wel erg overtrokken.

  Zeiss en Swarovski zijn zeker top kijkers, maar eerlijk gezegd zie ik vaak de verschillen niet met Nikko Stirling of Vortex, als ik ze vergelijk.

  Groot sortiment aan wezig.

  Het enige is dat beide merken kijkers, maken met richtkijkers welke een één inch buis hebben de top merken hebben alleen 30 mm buizen of dikker. De kijkers met een één inch buis zijn beduidend goedkoper, dus dat segment hebben de topmerken niet. Die richten zich vooral op de mensen met veel knaken De dertig mm buizen of dikker zitten ook bij beide merken in het sortiment en als je deze vergelijkt met de dure merken dan scheelt dit gewoon 400% met de prijs van de twee topmerken. Heb je geld te veel koop dan gewoon Zeiss of Swarovki, want dan hoor je bij de club!
  Wil je niet zo veel geld uitgeven dan hebben Nikko Stirling en Vortex veel te bieden.

  Groot sortiment aanwezig. Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren