Welkom

Leapers

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Leapers Accushot Swat Compact Scope 3-12x44 met groen/rood verlicht draadkruis 30mm buis.

  Leapers Accushot Swat Compact Scope 3-12x44 met groen/rood verlicht draadkruis 30mm buis.

  € 250,00

  Deze compact kijker van Leapers behoort netzo als zijn grotere broers uit de Swat serie tot de top kijkers van dit merk. Doordat deze kijker een 30mm buis heeft is de lichtopbrengst zeer groot. De lenzen zeer helder en al op een paar meter afstand zeer scherp te stellen. Heeft zowel groen als ook rood verlicht draadkruis. en de parellax opzij om hiet even tueel naar believen een zijwiel te plaatsen.

  incl weaver rail montageringen.
  Natuurlijk met Mildots.

  Meer info
 2. UTG DTP DoveTail- Picatinny Rail adapter MNM-DT2PW01

  UTG DTP DoveTail- Picatinny Rail adapter MNM-DT2PW01

  € 19,50

  Tweedelige montage om op een 11mm rail te plaatsen, naar Picatinny of Weaver'rail.
  Simpel vast te maken met inbusschroefjes. Meer info
 3. Leapers 4-16x50AOE richtkijker. incl. mounts.

  Leapers 4-16x50AOE richtkijker. incl. mounts.

  € 149,00

  Mooi heldere richtkijker met 4 tot 16 maal vergroting met mildots in het draagkruis. Daarnaast is het draadkruis teven verlicht. van rood of groen. en een voorlens van 50mm voor veel lichtinval.
  Wordt geleverd met zonnekap en is incl. mounts.
  Meer info
 4. Leapers 8-32x56 Accushot.met Mildots en verlichtdraadkruis in kleuren, 30mm buis.

  Leapers 8-32x56 Accushot.met Mildots en verlichtdraadkruis in kleuren, 30mm buis.

  € 389,00

  Deze top kijker laat veel andere merken achter zich in prijs en kwaliteitsverhouding. Veel beter dan Hawk en goedkoper.
  De lenzenkwalitiet is van deze serie heel helder.
  Uit de Accushot serie.
  Met een vergroting van 8 tot 32 keer en een lensdoorsnede van 56 incl mildots in draadkruis instelbaar in kleuren verlichtdraadkruis, maar standaard is rood en groen. Met zijparallellax. Zijn zijwielen voor verkrijgbaag.
  Op deze manier kun je niets meer missen, anders kun je beter stoppen met schieten.

  In vergelijk met de Nikko Stirling kijkers die ik verkoop zijn deze kwalitatief echt een heel stuk hoger. Yerwijl die aal een prima kwaliteit hebben.
  En in vergelijke met Hawke zijn ze veel helderder. Alleen komen klanten daar vaak pas te laat achter als ze bij ons door deze kijkers heen kijken, daarnaast is ook de prijs veel gunstiger.


  Meer info
 5. Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  Wij versturen GEEN persluchtwapens (PCP) meer op via de post. Deze zijn UITSLUITEND af te halen in de zaak. Daar elk persluchtwapens zijn eigen uitleg nodig heeft en dit niet via de post is uit te leggen hebben wij besloten om met het versturen te stoppen. Gewone veer -en gasveerbuksen en CO2 wapens blijven wij wel gewoon versturen.

  Ieder persluchtwapen heeft zoveel gebruiksaanwijzing nodig met het advies van de beste kogels die bij het wapen passen en verdere onderhouds
  adviezen, dat dit onmogelijk via de post te doen is. Men doet vaak bestelling die totaal niet bij elkaar passen en dan moeten wij het elke keer maar weer oplossen. Ik begrijp vele mensen niet want langskomen is toch veel leuker, je kunt bij ons de wapens uittesten, dikwijls blijkt dat het wapen wat je wilt kopen toch tegen te vallen, of is te zwaar in gewicht, te luidruchtig enzv.
  Wilt u wel via webwinkels persluchtwapens bestellen doe dit dan bij anderen maar niet meer bij ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meer info
 6. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren