Welkom

Konuspro.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Konuspro 3-9x32 richtkijker incl. montage van 11mm.

  Konuspro 3-9x32 richtkijker incl. montage van 11mm.

  € 99,00

  Heel heldere kijker van Konus met 3 tot 9 maal vergroting. Met parellax aan de voorkant.
  Heeft 30/30 laser gegraveerd draadkruis waardoor hij ook tegen vuurwapens kan, zeer schok bestendig. Heeft multicoated lenzen.

  Zeker in deze prijsklasse één van de beste en is vergelijkbaar met duurdere richtkijkers. Meer info
 2. Konuspro - 550 4-16x50AO richtkijker.

  Konuspro - 550 4-16x50AO richtkijker.

  € 175,00

  Deze prachtig heldere kijker van Konus is van top kwaliteit en in helderheid met het veel duurdere segment te vergelijken. Heeft een gegraveerd ballistisch (kerstboompje) dradenkruis welke zeer dun is, waardoor deze ook uitstekend geschikt is voor op vuurwapens te zetten. Geschikt tm een 308 vuurwapen. Vind de konus mooier dan Hawke kijkers welke ik zelf te duur vind voor de kwaliteit die ze leveren.
  4 tot 16 maal vergroting met een voorlens van 50mm voor veel lichtinval.
  Buisdikte 1 inch. Meer info
 3. Konus Richtkijker Konuspro T30 3-12x44 compact

  Konus Richtkijker Konuspro T30 3-12x44 compact

  € 249,00

  Konus Richtkijker Konuspro T30 3-12x44
  De KonusPro T30 3-12x44 is een richtkijker met een gegraveerd verlicht dradenkruis in de kleuren rood of blauw. De helderheid van het dradenkruis heeft 5 verschillende standen, voor elke situatie. De richtkijker is geheel water, mist en schok bestendig. De 3-9x vergroting maakt deze richtkijker geschikt voor de korte- tot middellange afstand. De grote objectiefdiameter van 44 mm zorgt voor een goede lichtinval, zelfs bij een hoge vergroting.
  Konuspro T30
  Het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro T30 richtkijkers combineert de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties van de M30 serie tot een compacte richtkijker. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest compacte richtkijkers. Deze richtkijkers zijn ideaal voor de veeleisende tactische schutter/sportsman.

  Let op! Voor de richtkijker gebruikt u een speciale montage. Deze montage staat vermeld onder Optionele Accessoires.
  Geschikt tot kaliber .375 H&H en Blanca luchtbuksen
  Levering:
  Konus Richtkijker Konuspro T30 3-12x44
  flip-up beschermdoppen
  schoonmaakdoekje
  meertalige handleiding Meer info
 4. Konuspro F30 8-32x56 First Focale Plane Richtkijker.

  Konuspro F30 8-32x56 First Focale Plane Richtkijker.

  € 495,00

  De Konus Richtkijker Konuspro F30 8-32x56 is het nieuwe model in het richtkijker segment van Konus. In tegenstelling tot de M30 serie, beschikt de F30 serie over een First Focal Plane dradenkruis. Dit betekent dat het dradenkruis groter of kleiner wordt op het moment dat u in- of uitzoomt. De richtkijker is door zijn gasvulling geheel water-, mist- en schokbestendig. Het Mil Dot dradenkruis is instelbaar in de kleuren rood of blauw. Per kleur heeft het dradenkruis 5 verschillende standen van intensiteit, voor elke situatie. Daarnaast beschikt de richtkijker over een waterpas in het dradenkruis, waardoor lange afstanden (150 tot 500 meter) ook mogelijk worden. De 8-32x vergroting maakt deze richtkijker geschikt voor de middellange tot zeer lange afstand. De grote objectiefdiameter van 56mm zorgt voor een goede lichtinval, zelfs bij een hoge vergroting.
  Konus Richtkijker Konuspro F30 8-32x56
  Het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro F30 richtkijkers combineert de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt zijn in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers. De sportman stapt met deze richtkijkers het veld in met de wetenschap zelfs het moeilijkste schot succesvol gemaakt word.

  Geschikt tot kaliber .375 H&H en Blanca luchtbuksen.
  Levering:
  Konus Richtkijker Konuspro F30 8-32x56
  Flip-up beschermdoppen
  Zonnekap
  Schoonmaakdoekje
  Meertalige handleiding
  Kleurenverpakking

  Uitstekende kijker, zeker met het first focale plane draadkruis. Zeer helder en voor deze kwaliteit goed betaalbaar.
  Kwalitatief veel hoger segment dan de Hawke kijkers.
  kom langs om U zelf te overtuigen van deze kwaliteit richtkijker, voordat je plannen heb een ander merk te kopen.
  Kijk op You Tube voor First Focale Plane richtkijkers. Meer info
 5. KonusPro F30 6-24x52 richtkijker first focal plane. FFP.

  KonusPro F30 6-24x52 richtkijker first focal plane. FFP.

  € 485,00

  Geweldige haarscherpe richtkijker van 6 tot 24 vergroting met een voorlens van 52mm. Heeft 30mm buis waardoor veel lichtinval. Heeft verlicht dradenkruis en voorzien van waterpasje in de kijker.
  Veel mooier dan een Hawke kijker en betaalbaarder. Geschikt voor vuurwapens tm. 375 H&H. Voorzien van zijparellax. Kruis is firs focal plane zodat bij het vergroten het draadkruis op de zelfde plet blijft staan, wat bij second plane wel gebeurd als je meer uitvergroot.

  Kortom een richtkijker voor zeer veel eisende schutters die alleen genoegen nemen met top kijkers. Meer info
 6. Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  Wij versturen GEEN persluchtwapens (PCP) meer op via de post. Deze zijn UITSLUITEND af te halen in de zaak. Daar elk persluchtwapens zijn eigen uitleg nodig heeft en dit niet via de post is uit te leggen hebben wij besloten om met het versturen te stoppen. Gewone veer -en gasveerbuksen en CO2 wapens blijven wij wel gewoon versturen.

  Ieder persluchtwapen heeft zoveel gebruiksaanwijzing nodig met het advies van de beste kogels die bij het wapen passen en verdere onderhouds
  adviezen, dat dit onmogelijk via de post te doen is. Men doet vaak bestelling die totaal niet bij elkaar passen en dan moeten wij het elke keer maar weer oplossen. Ik begrijp vele mensen niet want langskomen is toch veel leuker, je kunt bij ons de wapens uittesten, dikwijls blijkt dat het wapen wat je wilt kopen toch tegen te vallen, of is te zwaar in gewicht, te luidruchtig enzv.
  Wilt u wel via webwinkels persluchtwapens bestellen doe dit dan bij anderen maar niet meer bij ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

© 2008 LP Sport Wapens