Welkom

Richtkijker en reddots.

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gamo richtkijker 4-12x44 AO MD

  Gamo richtkijker 4-12x44 AO MD

  € 99,00

  Weer veel te goedkope richtkijker van Gamo! 4-12x44 AO. Meer info
 2. Scherell`s schaftol. lichte kleur 50ml.

  Scherell`s schaftol. lichte kleur 50ml.

  € 65,00

  Kolfolie voor het licht kleuren van de geweerkolf.
  Meer info
 3. Gamo 3-9x40 Compact richtkijker.

  Gamo 3-9x40 Compact richtkijker.

  € 85,00

  Mooie compacte richtkijker met 3 tot 9 maal vergroting.incl. montage. Meer info
 4. Yukon Digitale dag/nachtrichtkijker Sightline N455S met Weaver montage.

  Yukon Digitale dag/nachtrichtkijker Sightline N455S met Weaver montage.

  € 799,00

  De Yukon Sightline N455S met Weaver Montage is een digitale nachtrichtkijker met wapen-montage, die uitgerust is met een ballistisch dradenkruis, afstandsmeter en onzichtbare infraroodstraal. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. De 2-in-1 richtkijker beschikt over een nieuwe CMOS sensor (1280x720 pixels) en HD AMOLED display (1024x768/50Hz). Hierdoor heeft de Sightline N455S een verbeterde lichtopbrengst en observatieafstand van maar liefst 350 meter. Met behulp van de inbegrepen Weaver-montage bevestigt u de Sightline eenvoudig op uw geweer.

  De Sightline N455S beschikt over een optische vergroting van 4x, welke u middels een digitale zoom variabel kunt vergroten tot 16x. Het apparaat beschikt over een instelbaar elektronisch dradenkruis, dat zich altijd in het gezichtsveld bevindt. Deze is in helderheid, kleur en type instelbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een ballistisch dradenkruis gebruiken, vergelijkbaar met First Focal Plane dradenkruizen van optische richtkijkers. Dit dradenkruis is ideaal voor schoten op langere afstand, omdat deze groter wordt naarmate u inzoomt, en andersom.

  Wanneer u op een doel focust heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Picture-in-Picture modus. Met deze optie kunt u een bepaald deel van het beeld verder vergroten, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Indien u wilt weten op welke afstand een dier zich bevindt, kunt u gebruik maken van de nieuwe stadiametrische afstandsmeter. Deze maakt het mogelijk om de afstand tot een object van herkenbare grootte (haas, wild zwijn of hert) bij benadering te bepalen. Verder kunt u eenvoudig de zero-instelling bepalen en opslaan in persoonlijke schietprofielen.

  Om ook in complete duisternis te kunnen zien is de kijker voorzien van een ingebouwde LED-infraroodstraler met 940nm golflengte. Dit betekent dat de IR-straal onzichtbaar is voor mens en dier, ook wanneer er recht in de IR-bron gekeken wordt. Om nog meer helderheid in de display te creëren kunt u nog een additionele IR-straler gebruiken (zie optionele accessoires). De hoge schokresistentie - tot 6.000 Joules - maakt het mogelijk om de nachtrichtkijker te gebruiken op uiteenlopende wapens. De nachtrichtkijker kan ook worden gebruikt op hoger kaliber wapens: cal. 12, 9.3x64, 375H&H.

  Toepassing Yukon Sightline N455S met Weaver Montage
  De Yukon Sightline-serie kan op meerdere manieren van stroom worden voorzien. Zo kunt u de nachtrichtkijker gebruiken met de meegeleverde quick-release DNV accu. Tevens kunt u de Sightline N455S gebruiken met behulp van vier oplaadbare AA-batterijen (niet inbegrepen).

  Product highlights:
  • Sensor-type: CMOS / 1280x720
  • Display-type: AMOLED / 1024x768 pixels (50Hz)
  • Instelbare dradenkruizen (o.a. ballistisch dradenkruis)
  • Persoonlijke schietprofielen met zero-instellingen
  • Stadiametrische afstandsmeter
  • Infraroodstraal onzichtbaar, voor zowel mens als dier
  • 'Picture-in-Picture' richtmodus
  • Ook compatibel met hoger kaliber wapens: cal. 12, 9.3x64, 375H&H.
  • Eye relief: 50mm
  • Schokbestendigheid: tot 6.000 joules
  • Dioptriebereik: -2,5 tot +5
  • Minimale detectieafstand: 10m
  • Waterbestendigheid: IPX4 (spatwaterdicht)
  • Elektromagnetische compatibiliteit: norm EN 55032:2015, Class A
  • Auto-shutdown functie

  Levering:
  1x Digitale Nachtrichtkijker Sightline N455S
  1x Weaver-montage
  1x Inbussleutel
  4x Bevestigingsschroef
  1x DNV Accu
  1x Acculader met EU netstroomadapter (100-240V)
  1x USA netstroomadapter
  1x Objectiefdop
  1x Lensdoek
  1x Draagtas voor Sightline
  1x Opbergtasje voor DNV-accu
  1x Handleiding (ook digitaal verkrijgbaar: zie bijlage)
  1x Full-color verpakking


  Merk: Help Yukon
  Type: Help Digitale nachtrichtkijker
  Vergroting: Help 4 tot 16x
  Diameter objectief: Help 42mm
  Toepassing: Help Airsoft/Paintball, Jacht, Schietsport
  Vergroting: Help 4-16x
  Infrarood ingebouwd: Help Ja (940nm)
  Type montage: Help Weaver/Picatinny montage (fixed)
  Kleur: Help Zwart
  Afmetingen: Help 285 x 89 x 81 mm
  Gewicht: Help 840 gram
  Garantie: Help 2 jaar
  Weergave modus: Help Zwart/Wit
  Beeldhoek: Help 5,5 graden
  Detectieafstand: Help Short-range (max. 500m)
  Opnamefunctie: Help Nee
  Voeding: Help DNV accu (inbegrepen) | 4x oplaadbare AA-batterij (niet meegeleverd)
  Werktemperatuur: Help -20 tot +40 graden Celsius


  Wij leveren deze met Weaver montage omdat deze zeer gemakelijk met inlegzooltjes is om te bouwen naar Dovetail.


  Meer info
 5. Konuspro M30 10-40x52 30mm buis.

  Konuspro M30 10-40x52 30mm buis.

  € 499,00

  Konus Richtkijker Konuspro-M30 10-40x52 Met Verlicht Dradenkruis
  De Konus Richtkijker Konuspro-M30 10-40x52 is een richtkijker uit de Konuspro-M30 serie met een gegraveerd en verlicht Mil Dot dradenkruis in de kleuren rood of blauw. De helderheid van het dradenkruis heeft 5 verschillende standen, één voor elke situatie. De richtkijker is geheel water, mist en schokbestendig. De 10-40x vergroting maakt deze richtkijker geschikt voor de lange tot zeer lange afstand schieten. De grote objectiefdiameter van 52 mm zorgt voor een goede lichtinval, zelfs bij een hoge vergroting. De richtkijker beschikt over een ingebouwde waterpas voor de correctie van een gekanteld wapen Dit maakt de M30 1,5-6x44 ideaal voor benchrest.
  Met de side parallax verstelling corrigeert u de positie van het doel ten opzichte van uw positie die onstaat door de hoge vergroting.

  KonusPro M-30

  Is het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro M30 richtkijker wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt beschikbaar zijn dat alles in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers in zijn prijsklasse. De sportman stapt met deze richtkijker het veld in met de wetenschap dat zelfs het moeilijkste schot mogelijk is.
  Geschikt tot kaliber .375 H&H

  Konus Richtkijker Konuspro-M30 10-40x52 Met Verlicht Dradenkruis
  De Konus Richtkijker Konuspro-M30 10-40x52 is een richtkijker uit de Konuspro-M30 serie met een gegraveerd en verlicht Mil Dot dradenkruis in de kleuren rood of blauw. De helderheid van het dradenkruis heeft 5 verschillende standen, één voor elke situatie. De richtkijker is geheel water, mist en schokbestendig. De 10-40x vergroting maakt deze richtkijker geschikt voor de lange tot zeer lange afstand schieten. De grote objectiefdiameter van 52 mm zorgt voor een goede lichtinval, zelfs bij een hoge vergroting. De richtkijker beschikt over een ingebouwde waterpas voor de correctie van een gekanteld wapen Dit maakt de M30 1,5-6x44 ideaal voor benchrest.
  Met de side parallax verstelling corrigeert u de positie van het doel ten opzichte van uw positie die onstaat door de hoge vergroting.  Meer info
 6. KonusPro F30 6-24x52 richtkijker first focal plane. FFP.

  KonusPro F30 6-24x52 richtkijker first focal plane. FFP.

  € 485,00

  Geweldige haarscherpe richtkijker van 6 tot 24 vergroting met een voorlens van 52mm. Heeft 30mm buis waardoor veel lichtinval. Heeft verlicht dradenkruis en voorzien van waterpasje in de kijker.
  Veel mooier dan een Hawke kijker en betaalbaarder. Geschikt voor vuurwapens tm. 375 H&H. Voorzien van zijparellax. Kruis is firs focal plane zodat bij het vergroten het draadkruis op de zelfde plet blijft staan, wat bij second plane wel gebeurd als je meer uitvergroot.

  Kortom een richtkijker voor zeer veel eisende schutters die alleen genoegen nemen met top kijkers. Meer info
 7. Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  € 599,00

  Dit is een zeer goedkope oplossing voor jagers die een nacht richtkijker hebben. Dit apparaatje is zeer goed in combinatie te gebruiken. Alle warmtebeeld richtkijkers kunnen uitsluitend in donker gebruikt worden, terwijl de ATN nachtkijkers zowel in donker als overdag zijn te gebruiken. In combinatie met deze losse warmtebeeldcamera heeft u het meest ideale werktuig in handen.

  Zie filmpjes op You Tube!
  De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte monoculaire warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. U ziet het niet? De Scout TK ziet het wel! Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 100 meter warmte te detecteren. Dit populaire model bevat alle hoogwaardige componenten van de andere FLIR warmtebeeldcamera's, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, en in het midden van de nacht. Doordat gebruikt wordt gemaakt van infraroodwarmte is het beeld altijd hetzelfde, zowel overdag als bij volledige duisternis. De unit is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is. Daarnaast is de Scout TK dankzij de zeer toegankelijke prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal. Zie 'optionele accessoires' om al het toebehoren bij deze Scout TK te bekijken.

  Verschil met nachtkijkers
  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets (of iemand) zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien. Denk aan een zojuist weg gereden auto of een handafdruk op een bepaald object. Er is totaal geen licht nodig om een duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldcamera.

  InstAlert functie
  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit zeven verschillende kleurenpalletten (zie specificaties). De Scout TK is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.

  Unieke Kenmerken:
  Helderheid instelbaar
  Batterijduur: 5-7 uur
  Pocket-size afmetingen

  Artikelnummer:

  13431800
  Merk:

  FLIR
  Type:

  Monoculair (voor 1 oog)
  Detector:

  160x120 VOx Lepton® Microbolometer
  Display-kwaliteit:

  640x480 LCD
  Lensdiameter:

  13,5 mm
  Observatiemodi:

  Scouting
  Type beeldfocus:

  Fixed Focus
  Field of view:

  20x16
  Detectieafstand:

  100m
  Herkenningsafstand:

  35m
  Kleurpaletten:

  InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Glowbow, Graded Fire, Lava, Iron, Ice-Fire
  Geheugencapaciteit:

  Tot 1.000 foto's of 4 uur video's
  Refresh Rate:

  9 Hz
  Opnamefunctie:

  Ja (foto's en video's)
  Vergroting:

  1x
  Gewicht:

  170 gram
  Afmetingen:

  100x38x38 mm
  Stroomvoorziening:

  Interne Li-Ion accu (laadkabel inbegrepen)
  Werktemperatuur:

  -20°C tot 40°C
  Water- en stootbestendigheid:

  IP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
  Garantie:

  3 jaar met geregistreerd product | 10 jaar garantie op de detector

  Meer info
 8. Konuspro LZ 3-12x56 30mm buis.

  Konuspro LZ 3-12x56 30mm buis.

  € 309,00

  Deze perfect heldere kijker verkoop ik vaak aan mensen waarvan hun ogen niet geheel optimaal meer zijn. Als ze alle kijkers geprobeerd hebben is dit de kijker waar ze telkens perfect helder doorheen kunnen kijken.
  Door zijn 30mm buis en op zijn sterkste vergroting nog steeds helder van hoek tot hoek voor alle ogen geschikt.


  Konus Richtkijker Konuspro LZ-30 3-12x56
  De Konuspro LZ-30 3-12x56 is voorzien van een geavanceerd vergrendelingssysteem dat ontworpen is om uw laatste aanpassingen vast te zetten en uw turret met de grootste precisie op nul te zetten. De 30mm buis welke uit één stuk is vervaardigd, is ongelooflijk robuust, terwijl de volledig multi-coated lenzen in staat zijn om de maximale lichttransmissie te genereren onder de meest ongunstige omstandigheden. Het unieke 30/30 dradenkruis is ingegraveerd en bestand tegen zware terugslag. Het 30/30 dradenkruis van de Konus Konuspro LZ-30 3-12x56 kan zowel in het rood als in het blauw weergegeven worden, in maar liefst 5 helderheidsniveau‘s per kleur. Het gezichtsveld is zeer royaal en 20% breder dan de andere vergelijkbare modellen.
  Toepassing Konuspro LZ-30 3-12x56:
  De Konus Konuspro LZ-30 3-12x56 is met 720 gram een lichte richtkijker in zijn klasse. Door de kleur van het dradenkruis veranderd kan worden in rood of blauw kunt u deze Konuspro Richtkijker naar wens aanpassen. De helderheid is zelfs instelbaar tot 5 helderheidsniveau‘s per kleur. U kunt met de turrets zeer eenvoudig de hoogte- en breedteverstelling instellen. Door deze in te drukken zet u de instelling vast.
  De Konuspro LZ-30 3-12x56 heeft een extreem groot gezichtsveld, zo'n 20% breder dan vergelijkbare modellen. Dit maakt de Konuspro LZ-30 zeer geschikt voor de beginnende schutter, maar ook de ervaren gebruiker zal hier veel voordeel uit halen.Eigenschappen van de lenzen:
  Fully Multi-Coated lenzen, waardoor de lichttransmissie verhoogd wordt en de beelden helder zijn.
  20% breder gezichtsveld dan vergelijkbare modellen.
  Eenvoudige bediening van de vergroting door verstelring bij het oculair.
  Eigenschappen van de buis:
  Ø 30mm en uit één stuk aluminium ontworpen.
  Water- en neveldicht en schokbestendig.
  Eigenschappen van het dradenkruis:
  Second Focal Plane, SFP dradenkruis behoudt altijd hetzelfde ideale formaat. Past zich dus niet aan de vergroting aan.
  Dradenkruis is instelbaar in rood of blauw met ieder 5 helderheidsniveau's
  1/4 MOA klikwaarde

  Levering:
  1x Konus Konuspro LZ-30 3-12x56
  1x Lensbeschermdoppen
  1x Lensdoek
  1x Handleiding ( Nederlands )
  1x Garantiekaart
  1
  Met de side parallax verstelling corrigeert u de positie van het doel ten opzichte van uw positie die onstaat door de hoge vergroting.

  KonusPro M-30

  Is het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro M30 richtkijker wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt beschikbaar zijn dat alles in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers in zijn prijsklasse. De sportman stapt met deze richtkijker het veld in met de wetenschap dat zelfs het moeilijkste schot mogelijk is.
  Geschikt tot kaliber .375 H&H g.

  Op voorraad!

  Meer info
 9. Konuspro M-30  12,5-50x56 zoom richtkijker.

  Konuspro M-30 12,5-50x56 zoom richtkijker.

  € 599,00

  Prachtig afstandskanon voor het FT schieten en op grote afstanden nog je inslag kunnen zien.
  Prima kwaliteit met zeer heldere lenzen, zeker een prima alternatief voor de Big Nikko, waarvan de prijs ruim €400,00 duurder is.

  Konus Richtkijker Konuspro-M30 12,5-50x56 Met Verlicht Dradenkruis
  De Konus Richtkijker Konuspro-M30 12,5-50x56 is een richtkijker uit de Konuspro-M30 serie met een gegraveerd en verlicht Mil Dot dradenkruis in de kleuren rood of blauw. De helderheid van het dradenkruis heeft 5 verschillende standen, één voor elke situatie. De richtkijker is geheel water, mist en schokbestendig. De richtkijker beschikt over een ingebouwde waterpas voor de correctie van een gekanteld wapen Dit maakt de M30 12,5-50x56 ideaal voor benchrest. De 12,5-50x vergroting maakt deze richtkijker geschikt voor de lange tot zeer lange afstand schieten. De grote objectiefdiameter van 56 mm zorgt voor een goede lichtinval, zelfs bij een hoge vergroting.
  Met de side parallax verstelling corrigeert u de positie van het doel ten opzichte van uw positie die onstaat door de hoge vergroting.
  KonusPro M-30
  Is het resultaat van een meerjarig ontwikkelingsproject. De technologie van deze KonusPro M30 richtkijker wordt gecombineerd met de meest geavanceerde technieken en professionele specificaties die er op de markt beschikbaar zijn dat alles in één product. Deze modellen worden gerekend tot de beste en meest ultieme richtkijkers in zijn prijsklasse. De sportman stapt met deze richtkijker het veld in met de wetenschap dat zelfs het moeilijkste schot mogelijk is.

  Geschikt tot kaliber .375 H&H

  Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:
  Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:Artikelnummer:

  437289
  Merk:

  Konus
  Vergroting:

  12,5-50x
  Diameter objectief:

  56 mm
  Uittredepupil:

  4,4 -1,15 mm
  Eye relief (oogafstand):

  76,2 mm
  Gezichtsveld op 100m:

  2,9-0,7 m
  Buisdikte:

  30 mm
  Lenscoating:

  Full multicoating
  Lengte buis:

  449 mm
  Gewicht:

  870 g
  Kleur:

  Zwart
  Montage lengte (mm):

  195 mm
  Gasgevuld:

  Ja
  Montering meegeleverd:

  Nee
  Dradenkruis type:

  Mil-Dot gegraveerd verlicht
  Verlichting Dradenkruis:

  Ja
  Instelbaarheid verlichting:

  5 Stappen
  Dradenkruis kleur:Parallax instelling:

  9,1 m (10 yards
  Max. Breedteverstelling:

  Nee
  Max. Hoogteverstelling:

  Ja
  Klik-waarde op 100m (in mm):

  1/10 mil (10 mm)
  Aanpasbaar gebied op 100m (m):

  0,81 m
  Focal Plane:

  Second Focale Plane (SFP)
  Garantie:

  2 Jaar Meer info
 10. NIET MEER KUNNEN PINNEN BIJ ONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NIET MEER KUNNEN PINNEN BIJ ONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  U kunt niet meer bij ons pinnen, daar de banken zoals ING en ABNA geen pincontract meer verlengen van onze pinapparaten en RABO geen nieuwe klanten van wapenhandelaren, dure tweedehands auto handelaren, juweliers die Rolexen verkopen meer willen aannemen omdat daar volgens hun veel zwartgeld wit wordt gewassen. Wij schijnen voor hun een zeer gevaarlijke groep mensen te zijn waarmee banken met pincontracten geen zaken meer willen doen. Je wordt na 40 jaar klant bij ING er gewoon uitgeflikkerd. We weten dat deze banken allemaal boter op hun hoofd hebben en zelf vele miljarden van de maffia zwartgeld wit gewassen hebben. Om nu de schijn op te wekken dat ze heel goed bezig zijn worden bij vele zaken die zij "gevaarlijk" vinden de pincontracten opgezegd.
  Vele collega's zijn voor het zelfde blok gezet.
  Wij adviseren dan ook om contant te betalen of uw spullen mee te nemen om te kunnen overschrijven. Het is helaas niet anders.
  Wij hopen dat U begrip kunt opbrengen voor deze rare situatie. Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren