Welkom

Nachtkijkers.

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  € 0,00

  Voor het afhalen van uw bestellingen en reparatie kunt u terecht op de vaste openingstijden.
  Zie eerste pagina van onze site.
  Meer info
 2. Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker met 30mm buis.

  Lahoux Sight 35 warmtebeeld richtkijker met 30mm buis.

  € 2.895,00

  De Lahoux Sight 35 warmtebeeldrichtkijker combineert vorm en functie van een standaard 3-12x35 richtkijker met de nachtzichteigenschappen van een warmtebeeldcamera. Een perfecte combinatie die dag en nacht te gebruiken is en die het onnodig maakt om voorzetkijkers mee te nemen en te monteren. En met 950 gram is hij niet heel veel zwaarder dan een conventionele high-end richtkijker.

  Omdat de Lahoux Sight 35 is vormgegeven als een conventionele richtkijker met 30 mm buis, past deze warmtebeeldrichtkijker prima op standaard 30 mm montages die u elders in deze webshop kunt bestellen. Hij biedt een digitale vergroting van 3 tot 12 keer, waarmee hij een viervoudig zoombereik heeft. Het gezichtsveld is 7.5°x5.6°, hetgeen neerkomt op een ruime 13.1x9.8 meter op een afstand van 100 meter. Om de warmtebeeldrichtkijker af te kunnen stellen op een eventuele oogafwijking, kan de diopter versteld worden tussen -4 en +4.

  Het beeld dat via het 35 mm objectief deze Lahoux Sight 35 warmtebeeldrichtkijker binnenkomt, wordt vastgelegd door een 384x288 pixel sensor met een pixel pitch
  van 12 µm en 50 Hz verversingsratio, die dat vertaald naar een haarscherp beeld op het LCOS display met een resolutie van 1280x960 pixels. U kunt hierbij kiezen uit de volgende beeldmodi:

  White hot
  Black hot
  Red hot
  Target highlighting
  Pseudo colour
  De Lahoux Sight 35 warmtebeeldrichtkijker voldoet aan de IP67 normering, hetgeen hem stofvrij en dompeldicht maken. Hij heeft een intern geheugen van 16 GB en wordt van stroom voorzien door twee interne 18650 batterijen en een te verwisselen 18500 batterij. Dankzij de USB-C interface is het ook mogelijk een externe 5V voeding te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een powerbank.

  Leveren binnen 5 dagen. Meer info
 3. Yukon Digitale dag/nachtrichtkijker Sightline N455S met Weaver montage.

  Yukon Digitale dag/nachtrichtkijker Sightline N455S met Weaver montage.

  € 799,00

  De Yukon Sightline N455S met Weaver Montage is een digitale nachtrichtkijker met wapen-montage, die uitgerust is met een ballistisch dradenkruis, afstandsmeter en onzichtbare infraroodstraal. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. De 2-in-1 richtkijker beschikt over een nieuwe CMOS sensor (1280x720 pixels) en HD AMOLED display (1024x768/50Hz). Hierdoor heeft de Sightline N455S een verbeterde lichtopbrengst en observatieafstand van maar liefst 350 meter. Met behulp van de inbegrepen Weaver-montage bevestigt u de Sightline eenvoudig op uw geweer.

  De Sightline N455S beschikt over een optische vergroting van 4x, welke u middels een digitale zoom variabel kunt vergroten tot 16x. Het apparaat beschikt over een instelbaar elektronisch dradenkruis, dat zich altijd in het gezichtsveld bevindt. Deze is in helderheid, kleur en type instelbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een ballistisch dradenkruis gebruiken, vergelijkbaar met First Focal Plane dradenkruizen van optische richtkijkers. Dit dradenkruis is ideaal voor schoten op langere afstand, omdat deze groter wordt naarmate u inzoomt, en andersom.

  Wanneer u op een doel focust heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Picture-in-Picture modus. Met deze optie kunt u een bepaald deel van het beeld verder vergroten, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Indien u wilt weten op welke afstand een dier zich bevindt, kunt u gebruik maken van de nieuwe stadiametrische afstandsmeter. Deze maakt het mogelijk om de afstand tot een object van herkenbare grootte (haas, wild zwijn of hert) bij benadering te bepalen. Verder kunt u eenvoudig de zero-instelling bepalen en opslaan in persoonlijke schietprofielen.

  Om ook in complete duisternis te kunnen zien is de kijker voorzien van een ingebouwde LED-infraroodstraler met 940nm golflengte. Dit betekent dat de IR-straal onzichtbaar is voor mens en dier, ook wanneer er recht in de IR-bron gekeken wordt. Om nog meer helderheid in de display te creëren kunt u nog een additionele IR-straler gebruiken (zie optionele accessoires). De hoge schokresistentie - tot 6.000 Joules - maakt het mogelijk om de nachtrichtkijker te gebruiken op uiteenlopende wapens. De nachtrichtkijker kan ook worden gebruikt op hoger kaliber wapens: cal. 12, 9.3x64, 375H&H.

  Toepassing Yukon Sightline N455S met Weaver Montage
  De Yukon Sightline-serie kan op meerdere manieren van stroom worden voorzien. Zo kunt u de nachtrichtkijker gebruiken met de meegeleverde quick-release DNV accu. Tevens kunt u de Sightline N455S gebruiken met behulp van vier oplaadbare AA-batterijen (niet inbegrepen).

  Product highlights:
  • Sensor-type: CMOS / 1280x720
  • Display-type: AMOLED / 1024x768 pixels (50Hz)
  • Instelbare dradenkruizen (o.a. ballistisch dradenkruis)
  • Persoonlijke schietprofielen met zero-instellingen
  • Stadiametrische afstandsmeter
  • Infraroodstraal onzichtbaar, voor zowel mens als dier
  • 'Picture-in-Picture' richtmodus
  • Ook compatibel met hoger kaliber wapens: cal. 12, 9.3x64, 375H&H.
  • Eye relief: 50mm
  • Schokbestendigheid: tot 6.000 joules
  • Dioptriebereik: -2,5 tot +5
  • Minimale detectieafstand: 10m
  • Waterbestendigheid: IPX4 (spatwaterdicht)
  • Elektromagnetische compatibiliteit: norm EN 55032:2015, Class A
  • Auto-shutdown functie

  Levering:
  1x Digitale Nachtrichtkijker Sightline N455S
  1x Weaver-montage
  1x Inbussleutel
  4x Bevestigingsschroef
  1x DNV Accu
  1x Acculader met EU netstroomadapter (100-240V)
  1x USA netstroomadapter
  1x Objectiefdop
  1x Lensdoek
  1x Draagtas voor Sightline
  1x Opbergtasje voor DNV-accu
  1x Handleiding (ook digitaal verkrijgbaar: zie bijlage)
  1x Full-color verpakking


  Merk: Help Yukon
  Type: Help Digitale nachtrichtkijker
  Vergroting: Help 4 tot 16x
  Diameter objectief: Help 42mm
  Toepassing: Help Airsoft/Paintball, Jacht, Schietsport
  Vergroting: Help 4-16x
  Infrarood ingebouwd: Help Ja (940nm)
  Type montage: Help Weaver/Picatinny montage (fixed)
  Kleur: Help Zwart
  Afmetingen: Help 285 x 89 x 81 mm
  Gewicht: Help 840 gram
  Garantie: Help 2 jaar
  Weergave modus: Help Zwart/Wit
  Beeldhoek: Help 5,5 graden
  Detectieafstand: Help Short-range (max. 500m)
  Opnamefunctie: Help Nee
  Voeding: Help DNV accu (inbegrepen) | 4x oplaadbare AA-batterij (niet meegeleverd)
  Werktemperatuur: Help -20 tot +40 graden Celsius


  Wij leveren deze met Weaver montage omdat deze zeer gemakelijk met inlegzooltjes is om te bouwen naar Dovetail.


  Meer info
 4. ATN Mars Thermal Fifle Scope. MSLT1619  3-6x 76LC

  ATN Mars Thermal Fifle Scope. MSLT1619 3-6x 76LC

  € 1.250,00

  Deze nachtkijker van ATN met warmtebeeld is zeer geschikt voor schadebestrijding. Door deze kijker zie je de ratten uitstekend lopen in de volle nacht.

  Functies
  Gezichtsveld: 11 x 8,3" / 8,3 x 6,2"
  ATN Obsidian Core LT 1280 x 720 HD-scherm
  90 mm oogontlasting
  weerbestendig
  Opladen: USB, type C
  3D Versnellingsmeter
  Kleurmodi: Wit heet / Zwart heet
  Meerdere patroon reticles
  Bedrijfstemperatuur -20°F tot +120°F / -28°C tot +48°C
  Afmetingen: 11,5 x 2,2 x 2,2 x 292 x 56 x 55 mm
  Gewicht: 1,4 lb / 650 g

  TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD.
  Meer info
 5. Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  € 599,00

  Dit is een zeer goedkope oplossing voor jagers die een nacht richtkijker hebben. Dit apparaatje is zeer goed in combinatie te gebruiken. Alle warmtebeeld richtkijkers kunnen uitsluitend in donker gebruikt worden, terwijl de ATN nachtkijkers zowel in donker als overdag zijn te gebruiken. In combinatie met deze losse warmtebeeldcamera heeft u het meest ideale werktuig in handen.

  Zie filmpjes op You Tube!
  De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte monoculaire warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. U ziet het niet? De Scout TK ziet het wel! Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 100 meter warmte te detecteren. Dit populaire model bevat alle hoogwaardige componenten van de andere FLIR warmtebeeldcamera's, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, en in het midden van de nacht. Doordat gebruikt wordt gemaakt van infraroodwarmte is het beeld altijd hetzelfde, zowel overdag als bij volledige duisternis. De unit is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is. Daarnaast is de Scout TK dankzij de zeer toegankelijke prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal. Zie 'optionele accessoires' om al het toebehoren bij deze Scout TK te bekijken.

  Verschil met nachtkijkers
  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets (of iemand) zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien. Denk aan een zojuist weg gereden auto of een handafdruk op een bepaald object. Er is totaal geen licht nodig om een duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldcamera.

  InstAlert functie
  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit zeven verschillende kleurenpalletten (zie specificaties). De Scout TK is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.

  Unieke Kenmerken:
  Helderheid instelbaar
  Batterijduur: 5-7 uur
  Pocket-size afmetingen

  Artikelnummer:

  13431800
  Merk:

  FLIR
  Type:

  Monoculair (voor 1 oog)
  Detector:

  160x120 VOx Lepton® Microbolometer
  Display-kwaliteit:

  640x480 LCD
  Lensdiameter:

  13,5 mm
  Observatiemodi:

  Scouting
  Type beeldfocus:

  Fixed Focus
  Field of view:

  20x16
  Detectieafstand:

  100m
  Herkenningsafstand:

  35m
  Kleurpaletten:

  InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Glowbow, Graded Fire, Lava, Iron, Ice-Fire
  Geheugencapaciteit:

  Tot 1.000 foto's of 4 uur video's
  Refresh Rate:

  9 Hz
  Opnamefunctie:

  Ja (foto's en video's)
  Vergroting:

  1x
  Gewicht:

  170 gram
  Afmetingen:

  100x38x38 mm
  Stroomvoorziening:

  Interne Li-Ion accu (laadkabel inbegrepen)
  Werktemperatuur:

  -20°C tot 40°C
  Water- en stootbestendigheid:

  IP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
  Garantie:

  3 jaar met geregistreerd product | 10 jaar garantie op de detector

  Meer info
 6. ATN Rangefinder ABL Smart 1000

  ATN Rangefinder ABL Smart 1000

  € 335,00

  Rangefinder geschikt voor X-Sight 2 HD serie, X- Sight 4K serie, ThoR 4 Serie.
  5-1000 Y/M.
  gewicht 360 gram.

  Twee jaar garantie.


  Op voorraad.

  Meer info
 7. Infiray Therminal Vision Tube Serie TL 35. Nieuwe generatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Infiray Therminal Vision Tube Serie TL 35. Nieuwe generatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 3.050,00

  -De Tube serie is een geavanceerde thermische imaging riflescope, die een vergelijkbaar uiterlijk heeft met de Day riflescope.
  -De behuizing uit de Tube-serie is gemaakt van aluminium en is ontworpen om de betrouwbaarheid te verbeteren.
  -Draaiknop biedt soepel zoomen terwijl vier navigatietoetsen een optimaal gevoel van controle bieden.
  -Het state-of-the-art ontwerp is speciaal voor professionele jagers die tradities waarderen en technologische superioriteit zoeken.
  -35mm Lens 384 * 288 12μm VOx 50Hz
  -1280 * 960 LCOS Display, Eye Relief 70mm, IP67
  -Ingebouwd 16 GB geheugen
  -De werktijd van bulit-in batterij is maximaal 13 uur
  -Toepasselijk voor 30mm diameterpijp, staat het onlangs ontworpen buisvormige uiterlijk toe de reeks van de Buis om op standaard 30mm toepassingsgebiedringen, met eenvoudige verrichting, stabiliteit en betrouwbaarheid te worden geïnstalleerd.

  Batterijleven13 uur
  Geheugen16 gigabyte
  Detectiebereik1816 meter
  Digitale vergroting1 tot 4 x
  Bedrijfstemperatuur-20 tot +50 graden Celsius
  Objectief35 millimeter
  Dimensies38,5 × 8,5 × 7,5 centimeter
  Optische vergroting3 tot 12 x
  Gezichtsveld7,5×5,6 graden
  Massagewicht900 gram
  Weergave type COS 1280×960 pixels per inch
  Uitvoerfuncties Foto en video

  Nieuw concept warmtebeeld richtkijkers met het uiterlijk van een gewone richtkijker.

  Leverbaar binnen enkele dagen.
  Meer info
 8. ATN X- Sight 4K PRO 3-14 Dag -en Nacht geweerkijker.

  ATN X- Sight 4K PRO 3-14 Dag -en Nacht geweerkijker.

  € 949,00

  Prima voor zowel 's nachts als ook voor overdag te gebruiken.

  DIT IS HET NIEUWSTE MODEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Twee jaar garantie.

  Meer info
 9. Sytong Rifle scope dag/ nacht HT-60 6,5x13

  Sytong Rifle scope dag/ nacht HT-60 6,5x13

  € 649,00

  Deze dag en nacht kijker van Sytong komt uit dezelfde fabriek als de serie van de Pard.
  Het enige verschil is dat de bedieningsknopjes op een wat gemakkelijkere plaats zitten van de Sytong als van de Pard NV008.  Productinformatie "SYTONG Rifle Scope Day & Night HT-60"
  Aanpassingsvermogen voor het milieu
  Waterdichte rang IPX7, hoogwaardige luchtvaart aluminiumlegering shell, val- en schokbestendig, sterk en duurzaam, hoge temperatuurbestendigheid, koudebestendigheid, stofbestendigheid, enz., stabiele prestaties.

  Hoge beeldvormingskwaliteit
  Het vertoningsscherm vervult militaire rangkwaliteitsnorm, en zijn resolutie, vertoningseffect, definitie en kleur zijn allen industrie-leidend, wat de observatieervaring, en de handsteun en mobiele opsporing en videoopname sterk kan verbeteren. Eenvoudige bediening, batterij met hoge capaciteit

  Afneembare, onafhankelijke toepassing kan alleen worden gebruikt, draadloze transmissie, handige opslag en de levensduur kan 8 uur bereiken.

  Verre observatieafstand
  Max. vergroting tot 13 keer.
  Max. Kijkerafstand tot 200 meter.
  Continu in- en uitzoomen.
  Infrarood licht gesynchroniseerd met lens met duidelijker nachtzicht effect.

  samenvatting:
  Waterdichte kwaliteit IPX7
  1200 G val- en schokbestendig
  Weegt slechts 450g (exclusief batterij)
  Vergroting tot 6,5-13 keer
  Twee Schot Zeroing
  Brandpuntsafstand 2m tot oneindig
  200 meter geïntegreerde IR-illuminator (kan worden uitgebreid met extra IR-illuminator)
  Videoresolutie 1920 x 1080
  WiFi
  Aan boord SD-kaart opnemen
  Continu in- en uitzoomen.6,5 -13. (met afbeelding in beeld x 2 d.w.z. 13 -26 vergroting)
  Infrarood verlichtingsfrequentie wordt gesynchroniseerd de NV sensoren geven de best mogelijke beeldhelderheid
  Mil grade display scherm, toonaangevende display met HD en kleur.
  WiFi
  Nuttige batterij tot 8 uur

  Inbegrepen in het pakket:
  1 Scope (inclusief batterij)
  1 montage
  1 Draagtas
  1 Gebruikershandleiding
  1 Inbussleutels
  1 Datakabel


  Op voorraad. Meer info
 10. Guide warmetebeeld richtkijker TU420 Nieuwe generatie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Guide warmetebeeld richtkijker TU420 Nieuwe generatie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 2.899,00

  Guide Warmtebeeld Richtkijker TU420
  De Guide TU420 is een warmtebeeldrichtkijker met hetzelfde design als de traditionele richtkijkers. De thermische richtkijker heeft een 400x300 VOx detector (17μm), een 25mm lens en een zoombereik van 1,5 tot 6,5x. De Guide TU420 kan een auto op maar liefst 1,7 km detecteren en een persoon op wel 700 meter. Op het apparaat kunt u eenvoudig 10 verschillende zero-profielen opslaan.

  Eigenschappen en bereik van het warmtebeeld
  400x300 VOx detector (pixelgrootte 17μm)
  50hz refresh-rate (real-time beeld)
  Geprojecteerd op 0.39" OLED display (1024x768)
  Verschillende kleurenpaletten, waaronder White/Black/Red/Green Hot
  Warmtebeeld is niet afhankelijk van het weer, u heeft ook beeld tijdens bijv. mist en regen
  Detectieafstand: 1,7 km (auto) en 700m (persoon)
  Gezichtsveld: 15,5 x 11,6 graden
  Inschieten en eigenschappen van het dradenkruis
  Keuze uit 10 verschillende dradenkruizen
  Dradenkruis in 6 verschillende kleuren beschikbaar en in 10 helderheid niveaus
  Dradenkruis vergroot mee met de zoom, vergelijkbaar met First Focal Plane van optische richtkijkers
  10 zero-profielen opslaan om de richtkijker direct te gebruiken op verschillende wapens zonder nogmaals inschieten
  Zero kalibratie afstanden: 50 / 100 / 200 / 300 / 500m
  Eenvoudig manueel hoogte/breedteverstelling instellen op de behuizing
  Bevestiging aan uw wapen
  Universele 30mm buis
  Met behulp van 30mm montageringen eenvoudig op vele wapens te gebruiken
  Montageringen vindt u bij "optionele accessoires" of via deze link
  O.a. voor Weaver/Picatinny, Dovetail (luchtbuks) etc.
  Handige functies
  Hot Track functie, waarbij dieren/mensen met cursor direct "aangewezen" worden
  Stadiametrische afstandsmeter (afstand tot een dier of mens bij benadering berekenen)
  Picture-in-Picture modus om klein deel in het beeld verder te vergroten
  Wi-fi en Bluetooth om opnames te delen en te bekijken
  Als een smartphone/tablet is verbonden met de scope kunt u een ander mee laten genieten van alles dat u ziet
  Gratis app (iOS en Android)
  Gebruiksgemak
  Schokbestendigheid: 500G/1ms
  IP67 gecertificeerd: waterdicht, stofdicht en stootvast
  Ultra-lange gebruiksduur tot wel 10 uur m.b.v. slechts één 18650 batterij (lader + batterij inbegrepen)
  Weegt slechts 930 gram
  USB-C aansluiting (kabel meegeleverd)
  Certificaten: RoHS, CE, FCC, EAC, UN38.3 (batterij-certificaat)
  Toepassing Guide TU420
  Deze warmtebeeldrichtkijker is gemaakt voor het schieten op korte tot middellange afstanden. De populairste toepassingen hiervoor zijn jacht en tactical gebruik. Het voordeel van warmtebeeld is dat u altijd en overal beeld hebt, ongeacht de weersomstandigheden. Met thermisch beeld kunnen dieren zich nooit verschuilen. Vanwege hun lichaamswarmte zullen zij direct oplichten op de display van uw richtkijker. Ook wanneer deze achter bosjes staan waar u met uw eigen oog niet tussendoor kunt kijken. De Guide TU420 is geschikt voor gebruik 's nachts, in schemering en ook gewoon overdag. Omdat u 10 zero-profielen kunt opslaan kunt u eenvoudig wisselen tussen diverse wapens.

  De TU-serie van Guide bestaat uit drie modellen. Deze Guide TU420 geeft u het grootste gezichtsveld uit de serie. Bekijk onderstaand schema om te zien welke verschillen er zijn tussen de modellen. Heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  Guide TU420
  Guide TU430
  Guide TU450
  Diameter objectief 25mm 35mm 50mm
  Optische vergroting 1,6x 2,3x 3,2x
  Max. totale zoom 6,4x 9,2x 12,8x
  Max. detectie (auto)1.700 m 2.400 m 3.000 m
  Max. detectie (persoon) 700 m 1.000 m 1.400 m
  Gezichtsveld (graden) 15,5 x 11,6 11,1 x 8,3 7,8 x 5,8
  Gewicht 930 gram 940 gram 950 gram

  geleverd.
  1x Thermische Richtkijker (25mm lens)
  1x Objectiefbescherming
  1x Oculairdop
  1x Opbergtasje
  1x USB-C kabel
  1x Micro-HDMI kabel
  1x 186500 batterij
  1x Batterijlader
  1x Lensdoek

  Artikelnummer: 503135
  Merk Guide
  Type: Richtkijker
  Detector: 400x300 TEC metal encapsulated (17 micron)
  Display-kwaliteit: 1024x768 OLED (full-color)
  Refresh rate: 50 Hz
  Lensdiameter: 25mm
  Type beeldfocus: Manuele focus
  Field of view: 15,5 x 11,6 graden
  Detectieafstand: Short-range (max. 500m), Medium-range (max. 1.000m)
  Toepassing: Help Airsoft / Paintbal, Jacht, MIL-SIM, Tactical
  Features: Help Hot Track, Picture-in-Picture, Rangefinder (stadiametrisch), Wi-fi, Bluetooth
  Kleurpaletten: White hot, Black hot, Red hot, Green hot, Blue hot, Target highlight
  Gebruiksduur: Tot wel 10 uur
  Opnamefunctie Foto, Video
  Dradenkruis: Ja (diverse types en kleuren)
  Digitale zoom: 1x / 2x / 3x / 4x
  Overige functionaliteiten: Instelbaar contrast, Instelbare helderheid
  Gewicht: 930 gram
  Afmetingen. 367 x 107 x 69mm
  Montage meegeleverd?: Nee montageringen 30mm optioneel verkrijgbaar
  Stroomvoorziening: 1x 18650-batterij (batterij + lader inbegrepen)
  Werktemperatuur: -30 tot +50 graden Celsius
  Water- en stootbestendigheid: IP67 (stootvast, onderdompelbaar)

  Levertijd ongeveer 3 weken.

  Dit artikel wordt op bestelling geleverd, neem hiervoor contact op met ons.
  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

© 2008 LP Sport Wapens