Welkom

Nachtkijkers.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  € 0,00

  Voor het afhalen van uw bestellingen en reparatie kunt u terecht op de vaste openingstijden.
  Zie eerste pagina van onze site.
  Meer info
 2. Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  Flir Scout TK Outdoor Thermal Vision.

  € 599,00

  Dit is een zeer goedkope oplossing voor jagers die een nacht richtkijker hebben. Dit apparaatje is zeer goed in combinatie te gebruiken. Alle warmtebeeld richtkijkers kunnen uitsluitend in donker gebruikt worden, terwijl de ATN nachtkijkers zowel in donker als overdag zijn te gebruiken. In combinatie met deze losse warmtebeeldcamera heeft u het meest ideale werktuig in handen.

  Zie filmpjes op You Tube!
  De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte monoculaire warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. U ziet het niet? De Scout TK ziet het wel! Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 100 meter warmte te detecteren. Dit populaire model bevat alle hoogwaardige componenten van de andere FLIR warmtebeeldcamera's, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, en in het midden van de nacht. Doordat gebruikt wordt gemaakt van infraroodwarmte is het beeld altijd hetzelfde, zowel overdag als bij volledige duisternis. De unit is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is. Daarnaast is de Scout TK dankzij de zeer toegankelijke prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal. Zie 'optionele accessoires' om al het toebehoren bij deze Scout TK te bekijken.

  Verschil met nachtkijkers
  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets (of iemand) zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien. Denk aan een zojuist weg gereden auto of een handafdruk op een bepaald object. Er is totaal geen licht nodig om een duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldcamera.

  InstAlert functie
  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit zeven verschillende kleurenpalletten (zie specificaties). De Scout TK is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.

  Unieke Kenmerken:
  Helderheid instelbaar
  Batterijduur: 5-7 uur
  Pocket-size afmetingen

  Artikelnummer:

  13431800
  Merk:

  FLIR
  Type:

  Monoculair (voor 1 oog)
  Detector:

  160x120 VOx Lepton® Microbolometer
  Display-kwaliteit:

  640x480 LCD
  Lensdiameter:

  13,5 mm
  Observatiemodi:

  Scouting
  Type beeldfocus:

  Fixed Focus
  Field of view:

  20x16
  Detectieafstand:

  100m
  Herkenningsafstand:

  35m
  Kleurpaletten:

  InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Glowbow, Graded Fire, Lava, Iron, Ice-Fire
  Geheugencapaciteit:

  Tot 1.000 foto's of 4 uur video's
  Refresh Rate:

  9 Hz
  Opnamefunctie:

  Ja (foto's en video's)
  Vergroting:

  1x
  Gewicht:

  170 gram
  Afmetingen:

  100x38x38 mm
  Stroomvoorziening:

  Interne Li-Ion accu (laadkabel inbegrepen)
  Werktemperatuur:

  -20°C tot 40°C
  Water- en stootbestendigheid:

  IP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
  Garantie:

  3 jaar met geregistreerd product | 10 jaar garantie op de detector

  Meer info
 3. Pard Night voorzetkijker. mod. nv007

  Pard Night voorzetkijker. mod. nv007

  € 495,00

  De Pard NV007 digitale Clip-on nachtkijker is een van de meest populaire clip-ons voor dag richtkijkers, vanwege zijn lage prijs en toch goede kwaliteit. Hij heeft de kwaliteit van een militair product, maar de prijs van een gangbaar consument product. Het beeld is echt ongelooflijk goed en scherp, ook bij gebruik met Infrarood. Met deze NV007 verandert u in slechts enkele seconden uw dag richtkijker in een nachtkijker. Deze nachtkijker wordt, in tegenstelling tot onze andere voorzetkijkers op het oculair gemonteerd d.m.v. een adapter of snelspan ring. Deze voorzetkijker kan zowel overdag als ’s nacht gebruikt worden en heeft een 1080 pixel resolutie, waarmee u kunt opnemen in full HD kwaliteit. De ingebouwde Infrarood verlichter maakt het mogelijk om te kijken en schieten tot 100 à 150 meter in complete duisternis. Opvallend is tevens zijn zeer lage gewicht van slechts 250 gram.

  Deze Pard NV-007 voorzetkijker is ook verkrijgbaar in Duitse uitvoering of German-Edition.

  Terugslag op Pard NV007 Clip-on nachtkijker
  Deze Pard NV007 Clip-on nachtkijker is getest t/m 5000 joules / .30-06 kaliber en kan daarmee zeer grote terugslag van wapens aan. Nagenoeg elk jachtwapen zal dus geschikt zijn voor deze Pard 007.

  Het enige waar u op moet letten is, dat de oogafstand voldoende is voor de terugslag van uw wapen. De oogafstand van deze Pard NV007 is 3 cm.

  Opname mogelijkheden
  Daarnaast heeft de NV007 een micro SD ingang voor het opslaan van de beelden. Hiervoor kunt u het beste onze 16Gb geheugenkaart gebruiken, aangezien grotere SD-kaarten tot problemen kunnen leiden. (Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving). Via de HDMI poort kan de unit aangesloten worden op uw TV om uw beelden te bekijken. Met 1080P HD kleur dag video-opname en 1080p HD nacht video-opname kunt u uw beelden rechtstreeks op de interne micro SD-kaart opslaan. LET OP: De Micro SD kaart is niet inbegrepen in de levering.

  Vereiste om deze Pard NV007 goed te kunnen gebruiken zijn:
  Deze Pard NV007 is op vele richtkijkers te gebruiken waaronder;
  Een richtkijker met parallax verstelmogelijkheid (AO of PA)
  Normale kwaliteit richtkijker met vaste parallax instelling werkt ook perfect
  Niet al te kleine objectieflens van minimaal 40mm
  Ook high end richtkijkers van bijv. Swarovski, Zeiss, Duralyt, Conquest DL, Leica Magnus etc. kunnen (ondanks de extra coatings) prima gebruikt worden in combinatie met deze Pard NV-007
  Met hele goedkope scopes zal hij niet zo goed werken.

  Extra functies van de Pard NV007 digitale voorzet nachtkijker
  De Pard NV007 digitale voorzet nachtkijker zit boordevol functies. Dit is bijvoorbeeld de ingebouwde wifi-verbinding, welke werkt met vele apparaten zoals; mobiele telefoons en iPads en meer. Hiermee kunt u op afstand de beelden bekijken van de unit. Daarnaast heeft hij een ingebouwde laser verlichter. Deze 5 watt laser lamp is wellicht handig voor het jagen op kortere afstanden. Met de ingebouwde en compacte IR Illuminator kunt u ongeveer 100 meter doelen bereiken. Deze kan in 3 standen worden ingesteld met zoom-functie. Zo kan een brede straal worden ingesteld om een breed veld extra te verlichten voor observatie. Ook kan de laser in een smallere bundel worden ingesteld om zo verder te kunnen kijken en schieten op een gericht doel.

  Ergonomisch design en gebruik van de NV-007
  Het ergonomische design van deze Clip-on nachtkijker sluit mooi aan bij uw richtkijker. De bedieningsknoppen staan duidelijk in zicht. Doordat deze iets uitsteken kunnen ze ook goed bedient worden tijdens de nacht. Als u eenmaal weet waar de knoppen zich bevinden, biedt het ergonomische design en de uitstekende knoppen u veel gebruikersgemak. Door de Digitale zoom-functie te gebruiken van deze Pard NV-007 en de vergroting digitaal te verhogen, kunt u de vergroting van uw richtkijker laag houden, om zo meer licht binnen te krijgen voor een duidelijker beeld. Ingebouwde Wifi maakt het bekijken en opnemen op afstand mogelijk via telefoon of tablet met behulp van de speciale app (ISO en Android-compatibel). D.m.v. de standby modus kan het scherm uitgeschakeld worden om scherm verblinding tegen te gaan. Tevens is de helderheid instelbaar om zo meer detail mogelijk te maken tijdens omstandigheden met zeer weinig licht.

  Wifi-verbinding met Android en iPhone
  Met de APP software die u kunt downloaden via de App-stores kunt u uw mobiele telefoon verbinden met de NV007 Nachtkijker. De App’s zijn te downloaden voor zowel Android als iPhone iOS. Hiermee kunt u op uw telefoonscherm de beelden bekijken en de unit bedienen. Download links;
  Android App: PPSHOW
  iPhone OS App: RoadCam

  Montage van de Pard NV007 voor uw richtkijker
  Deze Pard NV007 clip-on nachtkijker kan zeer eenvoudig worden gemonteerd achter uw dag richtkijker d.m.v. de standaard meegeleverde 45 mm adapter. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar in 40,3 mm, 42 mm, 46,5 mm en 48 mm adapter. Tevens zijn er speciale adapters verkrijgbaar voor Swarovski, Zeiss en Leica Magnus richtkijkers, die een verlichtingsknop op het oculair hebben. Deze adapter is er ook QM version met een kleine picatinny weaver rail voor montage van extra lampen en accessoires. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

  Het Quick-Attach en Release systeem zorgt ervoor dat u zeer snel en eenvoudig met een kwart slag draai de NV007 op- en af kunt monteren. Een kleine knop aan de achterkant unlockt de unit en zet hem ook vast. Hiervoor is dus geen gereedschap nodig.

  Typische kenmerken van Pard NV007 Standaard uitvoering
  Nieuwe Generatie V5 met nieuwste software en verbeterde electronica
  Super compact en licht gewicht Clip-on design van 250 gram
  De meegeleverde 45mm mount past op richtkijkers met eye piece van 44 tot 46mm omtrek (zie voor andere maten 40,3 tot 48mm de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving)
  Tevens te gebruiken als handheld monoculaire kijker
  Multifunctioneel menu met snelle toegangsknoppen
  1080P HD Full colour dag opnames met geluid
  1080P HD zwart-wit nacht opnames met geluid
  Frame rate 30 fps
  MP4 format direct opnemen op de Micro SD card
  HDMI poort voor aansluiting op uw TV
  Compatible met OSX en Windows systemen
  Video kan ook bekeken worden in de viewfinder van de unit
  Ingebouwde 5w 850nm IR infrared illuminator 150 tot 200 meter
  IR met variabele focus van spot tot breed
  Infrarood verlichter is instelbaar in 3 standen; hoog, medium en laag met een zoom functie
  Ingebouwde 1mw laser lamp voor gebruik als een marker of voor range finding op korte afstanden
  Gebruik van batterij tot 8 uur (afhankelijk van het IR-gebruik)
  Eenvoudige montage d.m.v. de aluminium scope mount;
  Met de ½ slag montage klikt hij solide vast in enkele seconden
  Kan terugslag aan tot .30-06 kaliber
  Gebruikt slechts 1 oplaadbare 18650 batterij
  Kan met een 3.7V powerbank gebruikt worden, maar dit wordt afgeraden aangezien de poort kapot kan gaan tijdens het schieten
  Digitale zoom-functie
  Verstelbaar oculair met rubberen demper
  Aanpasbare dioptrie
  Ingebouwde wifi
  Instelbaar scherm voor helderheid en met standby modus
  Verstelbare 16mm lens

  Levering:
  1x Pard NV007 digitale Clip-on Nachtkijker
  1x richtkijker adapter ring 45 mm
  2x inbussleutel
  2x reserve ‘o’ ring
  1x tape
  1x USB-kabel
  1x beschermtas
  1x garantiekaart en handleiding
  18650 batterij en Micro SD card zijn niet inbegrepen!  ideo Pard NV007 digitale Clip-on Nachtkijker voor richtkijkers
  https://youtu.be/b18ILk488Do

  ZEER BEPERKT OP VOORRAAD! Meer info
 4. Pard model NV008LRF dag/ nachtrichtkijker. 6.5x12 met afstandmeter.

  Pard model NV008LRF dag/ nachtrichtkijker. 6.5x12 met afstandmeter.

  € 899,00

  Nachtrichtkijker met afstandmeter.  Tijdelijk uitverkocht!!!! Meer info
 5. Wij versturen geen buksen en pistolen meer via de post!!!

  Wij versturen geen buksen en pistolen meer via de post!!!

  € 0,00

  Bij deze willen wij mededelen dat wij geen buksen en pistolen meer via de post versturen. Zowel knikloopbuksen als persluchtbuksen versturen wij niet meer op via de post. De redenen hiervoor is: dat wij te vaak te maken krijgen met mensen die nog nooit een wapen in hun hand hebben gehad. Zij weten hierdoor niet hoe ze het wapen moeten gebruiken en hierdoor brengen ze schade aan het wapen, helaas door eigen schuld worden de wapens beschadigd. Dit valt hierdoor vaak buiten de garantie, al vinden zij dit wel! Wij vinden dit zonde van de mensen hun aankoop. Als je een nieuwe buks koopt, dan wil je natuurlijk dat je er jaren plezier van hebt en niet dat de buks binnen een paar weken al kapot is.
  Ook het versturen levert tegenwoordig veel problemen op. Vaak worden de goederen beschadigd tijdens het vervoeren of worden pas na weken bezorgd of raken zoek. Dan nog de nonchalance zeker van post NL hoe men met dit soort zaken omgaat. Het werk wordt altijd bij ons neergelegd terwijl wij betalen en verzekeren tegen dit soort calamiteiten. Dikwijls zijn de track en trace niet te traceren. De buksen die opgestuurd worden naar het buitenland worden ten onrecht door de douane in beslag genomen met alle rompslomp van dien.
  Kortweg wij zijn dit soort praktijken goed zat.
  Wij nemen ons vak serieus en op deze manier valt er niet meer goed te werken.

  Daarom adviseren wij als u een buks wilt kopen kom langs. Wij kunnen u dan advies geven met betrekking tot het gebruik van het wapen en de juiste kogels die u het beste bij uw nieuwe wapen kunt gebruiken.
  Dus als u een buks wilt aanschaffen kom gewoon langs. Wij verzenden bij deze geen buksen meer via de post!!

  Wilt U toch buksen bestellen, dan kan dat maar is alles op uw eigen risico.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet meer zuren dus als het kapot aankomt, ook niet meer bellen waar het pakket blijft U accepteert gewoon de risico's wat het versturen met zich mee brengt.

  Wij zullen in sommige gevallen zelf de buksen rondbrengen, maar neem hier dan maar even contact voor op. Meer info
 6. Lahoux scope 50 Elite warmtebeeld kijker.

  Lahoux scope 50 Elite warmtebeeld kijker.

  € 4.995,00

  Eén van de beste warmtebeeld richtkijkers.
  Kost normaal ver in de €5300.00
  Het kost wat maar je bent dan ook wel in één keer goed klaar.

  Hoogwaardige ongekoelde thermische module
  OLED display met een resolutie van 1024 x 768
  4 dradenkruiskleuren en 7 dradenkruistypen
  4 presets voor verschillende wapens
  Optische vergroting, digitale zoom en beeld-in-beeld functie (PIP)
  Geoptimaliseerde knoppenbediening, gebruiksvriendelijke interface

  De volgende modellen zijn leverbaar:

  Lahoux Scope 35
  Lahoux Scope 50
  Lahoux Scope Elite 50

  Adviesprijzen

  Lahoux Scope 35: € 3.668,- incl. BTW
  Lahoux Scope 50: € 4.100,- incl. BTW
  Lahoux Scope 50 Elite: €5370.00 incl. BTW

  Lahoux
  Scope 35
  Lahoux
  Scope 50
  Lahoux
  Scope Elite 50
  Detector
  Resolutie
  ongekoelde thermische module
  384 x 288
  640 x 512
  Pixelgrootte
  17 µm
  Gevoeligheid (NETD)
  < 50 mK
  Refresh Rate
  50 Hz
  Optica
  Lens
  35 mm
  50 mm
  Gezichtsveld
  10,5° x 8°
  7,5° x 5,5°
  12° x 9,5°
  Vergroting
  2.4x-9.6x
  3.4x-13.6x
  2x-16x
  Oogafstand
  48 mm
  Dioptriecorrectie
  −6D~ +4D
  Detectiebereik
  afmeeting:
  1,7m x 1,2m
  1360 m
  1950 m
  Display
  Type
  OLED
  Resolutie
  1024 x 768
  Functies
  PIP (beel-in-beeld)
  JA
  Operationele Parameters
  Temperatuur bereik
  -40℃ tot +50℃
  Batterij
  CR123 x 4
  Batterijduur
  max. 7 uur
  max. 5 uur
  Waterdicht
  IP67
  Afmetingen
  238x60x60 mm
  242x60x60 mm
  Gewicht
  < 700 g
  < 750 g
  Montage
  Picatinny / Blaser

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

© 2008 LP Sport Wapens