Welkom

Zakmessen.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Niëto Messen.

  Niëto Messen.

  € 0,00

  Niëto zijn Spaanse kwaliteit messen gemaakt in een familiebedrijf waar 80 man werkzaak is.
  Exporteren hun staalwaren werkelijk over de gehele wereld.
  Ook is het een van de weinigen fabrikanten die niet in China hun messen laten maken. Grote merken als Bück en Cold Steal doen dit tegenwordig echter wel!

  Ze staan bekend om hun zakmessen en vaste messen.
  Naast dat het zeer hoge kwaliteits messen zijn, zien ze ernaast ook prachtig uit. Zeker de grote vaste messen zijn een lust voor het oog om te zien.
  De staalsoort welke gebruikt wordt is van het hoogwaardige AN-58 INOX staal. De temperatuur van het staal wordt 1060 graden gehouden en gedroogd gedurende 3 uur op 350 graden en heeft dan een hardheid van 58 tot 60 HRC. Meer info
 2. H en N Baracuda Match 4,50mm inh. 500 st.

  H en N Baracuda Match 4,50mm inh. 500 st.

  € 6,50

  Baracuda Match
  inh. 500 st.
  4,50mm


  Van €13.50 voor €6.50
  Meer info
 3. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren