Welkom

Webley& Scott.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  Afhalen van bestellingen en reparatie. Zie openingstijden.

  € 0,00

  Voor het afhalen van uw bestellingen en reparatie kunt u terecht op de vaste openingstijden.
  Zie eerste pagina van onze site.
  Meer info
 2. Wij versturen geen buksen en pistolen meer via de post!!!

  Wij versturen geen buksen en pistolen meer via de post!!!

  € 0,00

  Bij deze willen wij mededelen dat wij geen buksen en pistolen meer via de post versturen. Zowel knikloopbuksen als persluchtbuksen versturen wij niet meer op via de post. De redenen hiervoor is: dat wij te vaak te maken krijgen met mensen die nog nooit een wapen in hun hand hebben gehad. Zij weten hierdoor niet hoe ze het wapen moeten gebruiken en hierdoor brengen ze schade aan het wapen, helaas door eigen schuld worden de wapens beschadigd. Dit valt hierdoor vaak buiten de garantie, al vinden zij dit wel! Wij vinden dit zonde van de mensen hun aankoop. Als je een nieuwe buks koopt, dan wil je natuurlijk dat je er jaren plezier van hebt en niet dat de buks binnen een paar weken al kapot is.
  Ook het versturen levert tegenwoordig veel problemen op. Vaak worden de goederen beschadigd tijdens het vervoeren of worden pas na weken bezorgd of raken zoek. Dan nog de nonchalance zeker van post NL hoe men met dit soort zaken omgaat. Het werk wordt altijd bij ons neergelegd terwijl wij betalen en verzekeren tegen dit soort calamiteiten. Dikwijls zijn de track en trace niet te traceren. De buksen die opgestuurd worden naar het buitenland worden ten onrecht door de douane in beslag genomen met alle rompslomp van dien.
  Kortweg wij zijn dit soort praktijken goed zat.
  Wij nemen ons vak serieus en op deze manier valt er niet meer goed te werken.

  Daarom adviseren wij als u een buks wilt kopen kom langs. Wij kunnen u dan advies geven met betrekking tot het gebruik van het wapen en de juiste kogels die u het beste bij uw nieuwe wapen kunt gebruiken.
  Dus als u een buks wilt aanschaffen kom gewoon langs. Wij verzenden bij deze geen buksen meer via de post!!

  Wilt U toch buksen bestellen, dan kan dat maar is alles op uw eigen risico.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet meer zuren dus als het kapot aankomt, ook niet meer bellen waar het pakket blijft U accepteert gewoon de risico's wat het versturen met zich mee brengt.

  Wij zullen in sommige gevallen zelf de buksen rondbrengen, maar neem hier dan maar even contact voor op. Meer info
 3. Webley& Scott made in Turkije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Webley& Scott made in Turkije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  Wij verkopen al jaren GEEN Webley& Scott luchtbuksen daar deze totaal niet meer worden gemaakt in Engeland. Daar ze in 2009 failliet zijn gegaan en enkel de naam is overgenomen door Hatsan. Ze worden tegenwoordig onder hun naam gemaakt bij Hatsan in Turkije. De uitstraling en kwaliteit hebben ze al lang niet meer als uit Engeland. Vroeger hadden de buksen en mooie diepe blauwing en waren kwaliteits buksen. Vandaag zien ze er het zelfde uit als de meeste goedkope modellen van Hatsan alleen hebben ze er de naam Webley op gedaan, en verkopen ze voor te veel geld. Ze hebben vreselijk veel twang en zijn gewoon buksen die tot matige kwaliteit behoren,
  Natuurlijk zijn er zaken die ze verkopen en nog steeds voordoen als of ze uit Engeland komen, maar dat is dus gewoon een groot leugen.
  Verkoop ze niet als de kwaliteit van toen, want het lijkt er nog niet voor de helft op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wij verkochten de Webley Patriot uit Engeland en die waren vreselijk mooi geblauwd en grote kwaliteit, toen deze uit de Hatsan fabriek kwamen zijn wij direct gestopt met de verkoop, want het leek er totaal niet meer op, behalve de prijs die bleef hetzelfde als uit Engeland. Je kunt dan beter een Hatsan kopen want daar is de prijs dan veel goedkoper van en schieten net zo matig. Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

© 2008 LP Sport Wapens