Welkom

Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 0,00
OF

Snel overzicht

Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
Wij danken u voor uw begrip!

Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen.

Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

zie boven.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.