Welkom

Gamo

Gamo

9 artikel(en)

per pagina

Lijst  Raster 

Sorteer van hoog naar laag
 1. Gamo Black Fusion IGT Mach 1 5,5mm.

  Gamo Black Fusion IGT Mach 1 5,5mm.

  € 199,00

  Zie omschrijving 4,5mm.

  Snelheid in 5,5mm boven de 300m per sec. met lichtere kogeltjes zoals de Pro Hunter.
  incl richtkijker.

  Aanbieding vd maand!

  VAN €279,00 VOOR €199,00
  Lees meer
 2. Gamo Black Fusion IGT Mach 1 in 4,5mm . 29 joule.

  Gamo Black Fusion IGT Mach 1 in 4,5mm . 29 joule.

  € 199,00

  Dit is de nieuwe en verbeterde IGT serie.Door een grotere luchtcilinder is de kracht toegenomen tot 29 joule wat voor een gasveerbuks al behoorlijk veel kracht is. Even ter vergelijk een HW 97k doet zo uit de doos 20 joule.
  In 4,5mm schiet deze buks snel en ligt met een lichtere kogel de snelheid ver boven de 400m per sec
  Door dit vernieuwde IGT systeem is het opeens een fijne buks geworden voor een Gamo.
  Incl. richtkijker. 4x32AO WR

  Min punten zijn: helaas plastic trekker. en meer recoil dan bvb Crosman en Benjamin buksen.

  Aanbieding vd maand!

  VAN €279,00 VOOR €199,00 Lees meer
 3. Gamo Delta Fox Whisper 4,5mm 7,5 joule incl demper

  Gamo Delta Fox Whisper 4,5mm 7,5 joule incl demper

  € 125,00

  Gamo Deltafox Whisper is een nieuw model 7,5 joules buks.
  uitstekend voor mensen die geen grote tuin hebben en toch leuk willen schieten.
  De 7,5 joules energie is genoeg om hiermee op kaartjes te schieten.
  ook goed voor jeugdige schutters. Lees meer
 4. Gamo buksen.

  Gamo buksen.

  € 0,00

  Het merk Gamo is een zeer grote speler op de markt met luchtbuksen. Het is veel verkocht en ze hebben fantastische reclamefilmpjes op you tube.
  Vele dumpzaken verkopen dit merk. Is dit gek? Nee zeker niet , want de buksen gaan vrijwel nooit kapot, schieten altijd en de winstmarge is vaak hoger dan op bepaalde goede merken zoals HW. Daarom is het zo aantrekkelijk om deze buksen aan te smeren en te verkopen.
  Ze bestaan voor een groot deel uit veel plastic, maken met schieten veel twang en hebben een matig tot slecht schietgedrag. In vergelijk met bvb Crosman of Benjamin is het schietgedrag eigenlijk gewoon bagger. Ze schieten wel zuiver, daar mankeert het niet aan, maar ze bewegen veel en zijn rumoerig met schieten.
  Prijs kwaliteit is de prijs eigenlijk te hoog voor de kwaliteit die ze bieden. Ik heb al eens contact gehad met een van de Bo Bo´s en gevraag wanneer ze nu eens stoppen met troep maken, hij zou met mij contact opnemen omdat hij wel open stond voor nieuwe ideeën, maar tot op de dag van vandaag moet dat nog gebeuren.
  Het is niet erg dat ze met kwaliteit aan de onderkant van de markt willen spelen maar ze zouden ook eens bepaalde topbuksen kunnen maken om te laten zien dat ze ook kwaliteit kunnen maken. Dit zou het gehele merk flink opkrikken. Waarom geen buksen in de kwaliteit van HW of Air Arms.? Nooit eens prachtige notenhouten kolven, altijd maar plastic. Jammer een gemiste kans!
  De buksen die nu op de markt zijn met de gasveer wat zij IGT noemen zijn zeker verbeterd in vergelijk met de veerbuksen, maar komen toch niet in de buurt van hun grote concurrent Crosman met hun schietgedrag.

  De persluchtbuksen.
  Heel opvallend is dat de Gamo persluchtbuksen zeker van goede kwaliteit zijn in vergelijk met hun veerbuksen. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken dat eigenlijk de persluchtbuksen gewoon koppies zijn van de BSA persluchtbuksen. Gamo heeft BSA voor een paar jaar geleden overgenomen en alleen hun naam er aan gegeven. De prijs voor de Gamo persluchtbuksen is vaak zeer redelijk te noemen en zeker als instapper de moeite waard om te kopen. Zien er mooi afgewerkt uit en schieten ook niet verkeerd.
  Maar je zou natuurlijk ook gewoon een `echte` BSA kunnen kopen gemaakt bij Gamo. Lees meer
 5. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Lees meer
 6. De spoed van de loop.

  De spoed van de loop.

  € 0,00

  De spoed van de loop, zijn de hoeveelheid trekken en velden die in de loop zitten. Dit is een zeer belangrijke factor waar weinig mensen van gehoord hebben of zich totaal niet realiseren.
  Elke loop is gemaakt voor een bepaalde kogel soort. Als je b.v.b. een wedstrijdschutter neemt die zijn eigen vuurwapenpatronen maakt en zelf perst dan geeft hij de kogelsoort met gewicht, de kruitlading en alle andere factoren door aan de fabrikant die lopen maakt. Er wordt dan specifiek een loop gemaakt die aan deze eisen voldoet van uitsluitend dat opgegeven patroon. Dus een loop op zijn persoonlijke wensen. Alleen met deze gegevens kan hij mee draaien met de topschutters, heb je gewoon een standaard geweer en loop en met jouw eigen gemaakte munitie (kogels) dan zal hij waarschijnlijk geen pepernoot raken.
  Met luchtwapens is het niet anders dan met vuurwapens, de spoed is bij de meeste wapens gemaakt op het gemiddelde kogeltje waarmee geschoten wordt, ga je nu als schutter de bijdehand uithangen en met een extreem zware kogel schieten, dan is de kans groot dat je weinig raakt en de spoed van de loop daar niet op ingesteld is. Ook hier geldt dat je loop voor een zwaardere of langer model kogel, je loop niet meer correspondeert met de trekken en velden in je loop.
  Vele sportschutters die ik over de vloer krijg verwachten dan ook dat elk kogeltje in elke buks goed schiet, of het nu een krachtige of minder krachtige buks is. Dit is dus een utopie! De meeste hebben er gewoon geen weet van hoe dit werkt. Ook vele verkoopadressen van luchtwapens hebben er de ballen verstand van.
  Vaak moet je gewoon zoeken naar het juiste kogeltje voor de juiste buks. En dat is alleen een kwestie van uitproberen en natuurlijk goed geadviseerd worden. Met verkoop verhaaltjes van dat is de krachtigste en de beste als advies sla je de plank geheel mis. Helaas hebben sommige niets meer te bieden dan deze verkooptruc.

  Wij zijn dan ook geen zaak die alleen dozen doorschuift, maar een kundig advies geeft naar uw behoeften.
  De rest interesseert het geen zak als ze maar wat aan je verkopen! Wij willen tevreden klanten en dat bereik je alleen maar door mee te denken en als het niet nodig is het duurste niet aan te smeren. Maar advies geven op uw behoefte.
  Wij hebben dan ook het grootste sortiment kogeltjes van geheel Europa, alleen staan ze niet allemaal op de site net zo als vele buksen.
  Wij krijgen dan ook regelmatig sportschutters uit GB en andere landen, die kogeltjes verzamelen en krijgen dan steevast te horen dat ze nergens nog ooit zoveel soorten kogeltjes gezien hebben.
  Lees meer
 7. Gamo visierkorrel

  Gamo visierkorrel

  € 5,00

  Gamo Visierkorrel. Lees meer
 8. Gamo Black Bull IGT Mach 1 4,5mm COMBO incl.richtkijker. 29 joule.

  Gamo Black Bull IGT Mach 1 4,5mm COMBO incl.richtkijker. 29 joule.

  € 199,00

  Deze Gamo met het verbeterde IGT, het Mach 1 systeem schiet beduidend beter dan met traditionele veer en de gewone IGT. Doet ook veel meer kracht en heeft veel minder terugslag en twang gekregen.
  Het is nu een buks met een fijn schietgedrag geworden.
  In 4,5mm ver boven de 300m per sec. met lichtere kogeltjes.
  29 joule aan kracht en dat is behoorlijk wat.
  Een HW97 k zo uit de doos doet even ter vergelijk 20 joule.
  Incl. richtkijker.

  Aanbieding vd maand!

  Van €299,00 voor €199,,00 Lees meer
 9. 4,5m zelfklevende camotape om wapens of fotolenzen te camoufleren.

  4,5m zelfklevende camotape om wapens of fotolenzen te camoufleren.

  € 2,95

  Zelfklevende camotape 4,5m lang en 5cm breed.
  Om schittering van lenzen of wapens te voorkomen. Lees meer

9 artikel(en)

per pagina

Lijst  Raster 

Sorteer van hoog naar laag