Welkom

Luchtpistool.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. persluchtfles gratis vullen heel jaar lang bij aankoop van perluchtbuks.

  persluchtfles gratis vullen heel jaar lang bij aankoop van perluchtbuks.

  € 0,00

  Iedereen die bij ons een perluchtbuks koopt, kan een heel jaar lang zijn perluchtfles bij ons GRATIS laten vullen.

  WEL AANKOOPBON MEENEMEN!!!!!!!!!!!!!! Meer info
 2. Feinwerkbau Matchwapens 4,5mm

  Feinwerkbau Matchwapens 4,5mm

  € 0,00

  Wij hebben een aantal jaar geleden de Feinwerkbau luchtwapens gevoerd. Helaas is het zo met de meeste matchwapens dat de luchtcilinders vaak veel ouder zijn, dan dat de wapens zelf zijn, er kan wel één tot twee jaar verschil tussen zitten in de luchtcilinder en het geweer. Met als resultaat "terecht", zeer ontevreden klanten. Je koopt nu eenmaal een nieuw wapen voor erg veel geld en mag dan gerust die eis stellen dat je een gloednieuw wapen krijgt bij het aanschaffen. Om dit te kunnen garanderen nemen wij deze wapens UITSLUITEND nog maar alleen aan op bestelling. Het groepje selecte schutters wat met deze wapens schiet is zeer klein en deze wapens ruim op voorraad nemen is niet kunnen voldoen aan de hoge eisen die deze schutters stellen. Bij aankoop een volledig nieuw wapen leveren die geen jaar of langer in je zaak hangt lijkt mij voor alle partijen een stuk prettiger.

  Ik weet dat het vaak voor vele sportschutters erg moeilijk is om te wachten als ze iets willen kopen, het liefst hebben ze het al vorige week in huis, maar helaas werkt het in deze branche niet zo, als je tenminste tevreden wilt zijn met je aankoop.
  Ik heb daarom ook de afspraak gemaakt met mijn leverancier dat de Feinwerkbau buksen nieuw moeten zijn en met de garantie van de fabriek dat een luchtcilinder niet ouder mag zijn dan drie maanden, dan het wapen oud is.
  De levertijd zal dan ongeveer van één week tot drie weken kunnen duren. Maar dat moet je dan ook maar overhebben voor een nieuw wapen.

  Aangezien er vele uitvoeringen zijn en vele kleuren met verschillende maten grips in grootte en links of rechtshandig is dit in goed overleg samen te stellen.
  Wij vragen dan ook 2/3 aanbetaling van de verkoopprijs van zo'n wapen.
  Het ligt niet echt in mijn aard om een aanbetaling te vragen, maar aangezien er van de mensen zijn die hem bij je bestellen en hem daarna nooit meer komen ophalen is dit uit nood geboren. Vandaar een aanbetaling. Meer info
 3. Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  Wij versturen GEEN persluchtwapens (PCP) meer op via de post. Deze zijn UITSLUITEND af te halen in de zaak. Daar elk persluchtwapens zijn eigen uitleg nodig heeft en dit niet via de post is uit te leggen hebben wij besloten om met het versturen te stoppen. Gewone veer -en gasveerbuksen en CO2 wapens blijven wij wel gewoon versturen.

  Ieder persluchtwapen heeft zoveel gebruiksaanwijzing nodig met het advies van de beste kogels die bij het wapen passen en verdere onderhouds
  adviezen, dat dit onmogelijk via de post te doen is. Men doet vaak bestelling die totaal niet bij elkaar passen en dan moeten wij het elke keer maar weer oplossen. Ik begrijp vele mensen niet, want langskomen is toch veel leuker, je kunt bij ons de wapens uittesten, dikwijls blijkt dat het wapen wat je wilt kopen toch tegen te vallen, of is te zwaar in gewicht, te luidruchtig enzv.
  Wilt u wel via webwinkels persluchtwapens bestellen doe dit dan bij anderen maar niet meer bij ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meer info
 4. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren