Welkom

Crosman

Hieronder vindt u ons aanbod van het merk Crosman. Veel winkelplezier! Mocht een product niet op voorraad zijn neem dan even contact met ons op, en we zullen dit item zo snel mogelijk bestellen voor u.

Artikelen 21 tot 29 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Benjamin /crosman buksen.

  Benjamin /crosman buksen.

  € 0,00

  Benjamin en Crosman luchtbuksen.

  Benjamin /Crosman is zo´n beetje de grootste luchtbuksen fabriek te wereld en je hebt een fiets nodig om het gehele terrein rond te fietsen. Het is in grootte te vergelijken met Shell Pernis.
  Veel wordt gemaakt voor de markt in de USA. Natuurlijk is dit een hele grote markt en moet de kwaliteit wel goed zijn, want de Amerikanen zijn met wapens erg kritisch. Veel van de buksen worden daar gemaakt voor schadebestrijding, wat in dat land de normaalste zaak van de wereld is. Gewoon schieten wat schade aanricht zonder dat je een jachtakte hoeft te hebben zoals hier in Ned.
  Ook hier op het vaste land is dit merk erg gelieft en populair. Gek is dit niet want de buksen zijn van goede tot zeer goede kwaliteit, gaan weinig kapot en schieten goed zuiver met vaak behoorlijk wat kracht. Daarnaast is ook de prijs meestal zeer aantrekkelijk in vergelijk met andere merken. In de veer en gasveerbuksen worden dikwijls sets aangeboden met richtkijkers voor zeer concurrerende prijzen.
  Hebben deze buksen dan geen nadelen? Ja net zo als elk merk is er ook best iets voor verbetering vatbaar.
  Van de vele veer en gasveerbuksen zouden best de trekkers wat soepeler kunnen zijn en de trekkerdruk wat minder zwaar. Vaak zit er een stelschroefje bij de trekker om de druk te verbeteren, maar dan nog vinden sommige schutters dat het nog beter zou kunnen.
  Men wil immers een buks hebben waarmee je een olifant kunt doodschieten en natuurlijk ook nog op 200m gaatje in gaatje schiet. nou die moeten dan maar gaan wonen in droomland!
  Dit zijn eisen die je nooit van geen enkele veerbuks kunt verwachten.

  De persluchtbuksen.

  Onze meest verkochte persluchtbuks is zeker wel de Benjamin Marauder geweest. Vele honderden hebben wij er van verkocht in kaliber 6,35mm. We bestelden deze per 30 en 40 st. tegelijk en zelfs dan zaten we nog wel eens dikwijls zonder. Door de prijsverhogingen van de laatste tijd is dit wat minder geworden, maar prijs kwaliteit verhouding blijft dit nog steeds een van de beste buksen. Vrijwel nooit problemen van kapot gaan of lekkage. Daar zou FX een voorbeeld aan kunnen nemen!
  Zeer degelijk gebouwd en schiet met 70 joule in 6,35mm zeer krachtig. Is zeer gemakkelijk 20 tot 25% krachtiger te maken zonder een tune te geven en daarnaast een zeer stille buks uit zo de doos. Ik kan gerust zeggen, met dit kaliber de stilste buks in de markt. En als dat dan nog niet genoeg is hebben wij nog een verloopje waar nog een demper op kan. De buks is dan totaal stil, je hoort dan alleen nog het mechanisme bewegen, maar geen mondingsknal meer.

  De Benjamin Armada heeft een ander uiterlijk als de Marauder maar is inwendig de zelfde buks, met dezelfde eigenschappen.
  De Benjamin Bull Dog is de krachtpatser in 9mm met zijn 270 joule en is verder een probleemloze buks. Het enige nadeel wat hij heeft is dat hij een enorme mondingsknal geeft en verder niet te dempen is.
  Wat ik zelf ter verbetering zou zien, is dat ik liever een metalen magazijn als van een HW 100 zou zien. Niet dat de magazijntjes die van kunststof zijn veel kapot gaan, maar metaal zou het verhaal gewoon beter afmaken.
  In mijn ogen behoren ze nog steeds tot de beste persluchtbuksen op de markt met geen problemen. Meer info
 2. Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wij versturen GEEN persluchtwapens meer via de post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  € 0,00

  Wij versturen GEEN persluchtwapens (PCP) meer op via de post. Deze zijn UITSLUITEND af te halen in de zaak. Daar elk persluchtwapens zijn eigen uitleg nodig heeft en dit niet via de post is uit te leggen hebben wij besloten om met het versturen te stoppen. Gewone veer -en gasveerbuksen en CO2 wapens blijven wij wel gewoon versturen.

  Ieder persluchtwapen heeft zoveel gebruiksaanwijzing nodig met het advies van de beste kogels die bij het wapen passen en verdere onderhouds
  adviezen, dat dit onmogelijk via de post te doen is. Men doet vaak bestelling die totaal niet bij elkaar passen en dan moeten wij het elke keer maar weer oplossen. Ik begrijp vele mensen niet want langskomen is toch veel leuker, je kunt bij ons de wapens uittesten, dikwijls blijkt dat het wapen wat je wilt kopen toch tegen te vallen, of is te zwaar in gewicht, te luidruchtig enzv.
  Wilt u wel via webwinkels persluchtwapens bestellen doe dit dan bij anderen maar niet meer bij ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meer info
 3. CO2 patronen van 12gr Overdoos van 500 stuks.

  CO2 patronen van 12gr Overdoos van 500 stuks.

  € 199,00

  Overdoos van 500 CO2 patronen van 12gr. Nu extra voordelig per 500 stuks.
  Goedkoop voor de veelschutters of gewoon met een paar man aanschaffen.
  De prijs komt dan op €0,40 Meer info
 4. Crosman Steel BB Premium grade 4,5mm 1500st. inh.

  Crosman Steel BB Premium grade 4,5mm 1500st. inh.

  € 8,50

  Balletjes van staal,
  4,5mm
  5,16 grain
  inh.1500 st. Meer info
 5. NIEUW!!!!!!!!!!Benjamin WildFire semi-automaat 12 schots PCP geweertje, 4,5mm

  NIEUW!!!!!!!!!!Benjamin WildFire semi-automaat 12 schots PCP geweertje, 4,5mm

  € 250,00

  Dit is de Crosman 1077 nu uitgebracht als PCP buksje, met andere naam.
  De fabriek geeft 60 schoten per vulling op.

  Het leek een leuk hebbeding.
  VERKOPENB WIJ NIET MEER DEZE RAMPENPLAN BUKSJES GAAN ALLEEN MAAR KAPOT!!!!!!!!!!!!!!
  GEWOON TROEP!!!!!!!!!!!!!!!!! Meer info
 6. Crosman Genesis NP (gasveer) 4,5mm incl 4x32 richtkijker.

  Crosman Genesis NP (gasveer) 4,5mm incl 4x32 richtkijker.

  € 249,00

  Prachtige buks met bullbarrel-loop in kaliber 4,5mm.
  24 joule kracht, incl. 4x32 richtkijker.
  Heeft zeer rustig schietgedrag en met de bullbarrel-loop behoorlijk stil. Meer info
 7. De spoed van de loop.

  De spoed van de loop.

  € 0,00

  De spoed van de loop, zijn de hoeveelheid trekken en velden die in de loop zitten. Dit is een zeer belangrijke factor waar weinig mensen van gehoord hebben of zich totaal niet realiseren.
  Elke loop is gemaakt voor een bepaalde kogel soort. Als je b.v.b. een wedstrijdschutter neemt die zijn eigen vuurwapenpatronen maakt en zelf perst dan geeft hij de kogelsoort met gewicht, de kruitlading en alle andere factoren door aan de fabrikant die lopen maakt. Er wordt dan specifiek een loop gemaakt die aan deze eisen voldoet van uitsluitend dat opgegeven patroon. Dus een loop op zijn persoonlijke wensen. Alleen met deze gegevens kan hij mee draaien met de topschutters, heb je gewoon een standaard geweer en loop en met jouw eigen gemaakte munitie (kogels) dan zal hij waarschijnlijk geen pepernoot raken.
  Met luchtwapens is het niet anders dan met vuurwapens, de spoed is bij de meeste wapens gemaakt op het gemiddelde kogeltje waarmee geschoten wordt, ga je nu als schutter de bijdehand uithangen en met een extreem zware kogel schieten, dan is de kans groot dat je weinig raakt en de spoed van de loop daar niet op ingesteld is. Ook hier geldt dat je loop voor een zwaardere of langer model kogel, je loop niet meer correspondeert met de trekken en velden in je loop.
  Vele sportschutters die ik over de vloer krijg verwachten dan ook dat elk kogeltje in elke buks goed schiet, of het nu een krachtige of minder krachtige buks is. Dit is dus een utopie! De meeste hebben er gewoon geen weet van hoe dit werkt. Ook vele verkoopadressen van luchtwapens hebben er de ballen verstand van.
  Vaak moet je gewoon zoeken naar het juiste kogeltje voor de juiste buks. En dat is alleen een kwestie van uitproberen en natuurlijk goed geadviseerd worden. Met verkoop verhaaltjes van dat is de krachtigste en de beste als advies sla je de plank geheel mis. Helaas hebben sommige niets meer te bieden dan deze verkooptruc.

  Wij zijn dan ook geen zaak die alleen dozen doorschuift, maar een kundig advies geeft naar uw behoeften.
  De rest interesseert het geen zak als ze maar wat aan je verkopen! Wij willen tevreden klanten en dat bereik je alleen maar door mee te denken en als het niet nodig is het duurste niet aan te smeren. Maar advies geven op uw behoefte.
  Wij hebben dan ook het grootste sortiment kogeltjes van geheel Europa, alleen staan ze niet allemaal op de site net zo als vele buksen.
  Wij krijgen dan ook regelmatig sportschutters uit GB en andere landen, die kogeltjes verzamelen en krijgen dan steevast te horen dat ze nergens nog nooit zoveel soorten kogeltjes gezien hebben.
  Meer info
 8. 25 CO2 patronen 12gr

  25 CO2 patronen 12gr

  € 15,00

  25 CO2 patronen 12 gr Meer info
 9. Crosman Valiant NPE Houtenkolf incl. 4x32 richtkijker, 5,5mm.

  Crosman Valiant NPE Houtenkolf incl. 4x32 richtkijker, 5,5mm.

  € 229,00

  Nieuw type Crosman buks met Nitropiston incl. 4x32 richtkijker in kaliber 5,5mm
  28 joule energie. Meer info

Artikelen 21 tot 29 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren