Welkom

BSA

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. De spoed van de loop.

  De spoed van de loop.

  € 0,00

  De spoed van de loop, zijn de hoeveelheid trekken en velden die in de loop zitten. Dit is een zeer belangrijke factor waar weinig mensen van gehoord hebben of zich totaal niet realiseren.
  Elke loop is gemaakt voor een bepaalde kogel soort. Als je b.v.b. een wedstrijdschutter neemt die zijn eigen vuurwapenpatronen maakt en zelf perst dan geeft hij de kogelsoort met gewicht, de kruitlading en alle andere factoren door aan de fabrikant die lopen maakt. Er wordt dan specifiek een loop gemaakt die aan deze eisen voldoet van uitsluitend dat opgegeven patroon. Dus een loop op zijn persoonlijke wensen. Alleen met deze gegevens kan hij mee draaien met de topschutters, heb je gewoon een standaard geweer en loop en met jouw eigen gemaakte munitie (kogels) dan zal hij waarschijnlijk geen pepernoot raken.
  Met luchtwapens is het niet anders dan met vuurwapens, de spoed is bij de meeste wapens gemaakt op het gemiddelde kogeltje waarmee geschoten wordt, ga je nu als schutter de bijdehand uithangen en met een extreem zware kogel schieten, dan is de kans groot dat je weinig raakt en de spoed van de loop daar niet op ingesteld is. Ook hier geldt dat je loop voor een zwaardere of langer model kogel, je loop niet meer correspondeert met de trekken en velden in je loop.
  Vele sportschutters die ik over de vloer krijg verwachten dan ook dat elk kogeltje in elke buks goed schiet, of het nu een krachtige of minder krachtige buks is. Dit is dus een utopie! De meeste hebben er gewoon geen weet van hoe dit werkt. Ook vele verkoopadressen van luchtwapens hebben er de ballen verstand van.
  Vaak moet je gewoon zoeken naar het juiste kogeltje voor de juiste buks. En dat is alleen een kwestie van uitproberen en natuurlijk goed geadviseerd worden. Met verkoop verhaaltjes van dat is de krachtigste en de beste als advies sla je de plank geheel mis. Helaas hebben sommige niets meer te bieden dan deze verkooptruc.

  Wij zijn dan ook geen zaak die alleen dozen doorschuift, maar een kundig advies geeft naar uw behoeften.
  De rest interesseert het geen zak als ze maar wat aan je verkopen! Wij willen tevreden klanten en dat bereik je alleen maar door mee te denken en als het niet nodig is het duurste niet aan te smeren. Maar advies geven op uw behoefte.
  Wij hebben dan ook het grootste sortiment kogeltjes van geheel Europa, alleen staan ze niet allemaal op de site net zo als vele buksen.
  Wij krijgen dan ook regelmatig sportschutters uit GB en andere landen, die kogeltjes verzamelen en krijgen dan steevast te horen dat ze nergens nog nooit zoveel soorten kogeltjes gezien hebben.
  Meer info
 2. Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  Niet meer mailen, maar gewoon bellen voor vragen 1400 tot 2000 mails per week zijn niet meer te doen!

  € 0,00

  Doordat onze zaak zeer grote landelijke bekendheid heeft in binnen en buitenland, wordt onze zaak, maar ook onze webshop zeer vaak bezocht. Nu zijn wij mensen van zeer persoonlijk contact zoals we aangeven op onze eerste webpagina. Helaas kunnen wij gewoon niet meer alle mails beantwoorden, de 1400 tot 2000 mailtjes tegenwoordig per week zijn gewoon niet meer dagelijks te verwerken. Wij zouden anders gewoon dagelijks bezig zijn met alleen die post te beantwoorden, terwijl met een vraag via de ouderwetse telefoon met enkele minuten is te beantwoorden, daarnaast vinden wij persoonlijk contact veel aangenamer dan die vaak onpersoonlijke mails. Op deze manier kunnen wij U gewoon beter van dienst zijn.
  Ook hebben wij het hier gewoon te druk voor, wij verzoeken u dan ook gewoon weer de telefoon ter hand te nemen en te bellen, dit is voor beide partijen veel prettiger zaken doen.
  Op de eerste pagina van onze website ziet u onderaan de openingstijden en de telefoon nr's staan.
  Wij danken u voor uw begrip!

  Wij sturen bij bestellen GEEN bevestigingsmail, dat doen ze bij zaken maar waar alles automatisch gaat. Wij verzenden meestal op dinsdagen en donderdagen. Meer info
 3. Sportsmatch HTO36C 13mm voor BSA, voor rail van 11-13mm 30mm buis en lenzen tot 56mm

  Sportsmatch HTO36C 13mm voor BSA, voor rail van 11-13mm 30mm buis en lenzen tot 56mm

  € 45,00

  Spotsmatch HTO36C 13mm
  voor BSA
  11-13mm dovetails en lenzen tot 56mm diameter.
  incl. pin. Meer info
 4. BSA Lightning XL SE 4,5/ 5,5mm

  BSA Lightning XL SE 4,5/ 5,5mm

  € 350,00

  BSA Lightning XL SE is een prachtige afgewerkte knikloopbuks om te zien. Helaas heb ik ooit zelf zo´n buks gehad, nog voordat ik deze eigenzaak had met luchtwapens. En helaas heb ik tot 25m nooit mooie groepjes kunnen schieten, de buks was zeker niet zuiver. Door zijn kleine lengte wordt deze buks veel gebruikt in GB. om te jagen, maar ja die is dan ook maar 16 joule.

  Toen ik deze buksen ging verkopen ben ik er ook zelf weer vlug mee gestopt.
  natuurlijk willen we in Ned. alleen de FAC uitvoering met 24 joule. Ze begrijpen in GB alleen niet als ze daar buksen hebben van 16 joule dat er voor de Ned. markt ook enige aanpassingen voor de buks moeten plaatsvinden. Men had dezelfde schroeven gebruikt als in GB. en deze zeker niet aangepast en gewoon het zelfde prutmateriaal gebruikt als wat ze daar gebruiken. Het resultaat was vele keren dat de klanten bij ontevreden terug kwamen met een buks waarvan gewoon de vier schroeven waarmee hij vast zit afgebroken waren van de kolf.
  Een HW 95 zou een veel beter en zuiver alternatief zijn.

  Resultaat vlug gestopt met deze eigenlijke klerezooi!

  Voor de mensen die hem toch perse willen kopen doe ik dit alleen op bestelling.
  Meer info
 5. 4,5m zelfklevende camotape om wapens of fotolenzen te camoufleren.

  4,5m zelfklevende camotape om wapens of fotolenzen te camoufleren.

  € 2,95

  Zelfklevende camotape 4,5m lang en 5cm breed.
  Om schittering van lenzen of wapens te voorkomen. Meer info

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

© 2008 LP Sport Wapens